Omtale: Urban Decay All Nighter Setting-Spray

Dette er ett produkt som skal «låse fast» sminken opp til 16 timer. Det er mangen som tror at en fuktspray har samme nytten, men det er feil. Fukt spray gir fukt og fjerner pudderlooken, mens en setting-spray låser fast sminken.

Hvis du sliter med at sminken forsvinner i løpet av dagen, eller at det er varmt i lufta og du svetter så mye at sminken renner av – Da bør du prøve en settingspray. 

Urban Decay har forskjellige settingsprayer, de har All Nighter, De-Slick og Guardian Angel. De forskjellige settingsprayene har forskjellige finisher, noen skal holde deg helt matt og noen skal gi deg glød osv.

All Nighter er for alle hudtyper og den setter sminken din slik som du la den – La du en foundation som gir glød så bevarer du gløden, la du en matt foundation på så bevarer du mattheten. Altså All Nighter forandrer ikke sminken din, den bare låser den fast slik at den holder lengst mulig.

All nighter inneholder alkohol som folk med sensitiv hud muligens ikke tåler så bra. Så har du sensitiv hud så bruk all nighter kun til spesielle anledninger ( altså ikke hver dag).
– Jeg bruker denne kun når jeg skal ut på fest, fordi jeg sminker meg ikke så mye til hverdags. Og den har holdt på sminken min hele kvelden, men jeg vet ikke om den holder 16timer.

Jeg digger denne sprayen, den gjør jobben sin.
Den er lett, føles ikke klissete på huden. Den er forfriskende ( som er ett ekstra pluss!).
Anbefales!

Pris:
19pund hos BeautyBay

Karakter:
5 av 6

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.