Omtale: The Body Shop – Vitamin C Energising Face Spritz

The Body Shop sin Energising Vitamin C serie kommer med en rekke produkter som skal vær oppkvikkende og frisk for trette ansikter – I dag kommer omtalen på fuktighetssprayen i serien.

Dette er en fuktspray som skal være oppkvikkende, fuktgivende og får gløden tilbake i ett grått og trøtt ansikt.
Den inneholder camu camu bær fra Amazonas, som er kjent for å ha den høyeste konsentrasjonen av vitamin c i naturen og sesamolje.

Duften på denne sprayen er utrolig frisk og lett, den lukter sitrusfrukt, ikke noe søtt, men syrlig frisk duft. Jeg elsker å spraye ansiktet med denne om morningen for å våkne skikkelig til. Jeg har en på badet og en inne på datarommet, når man sitter lenge forran skjermen så er det alltid litt godt å freshe opp ansiktet med en fuktspray.

Den er også god å ha når du er ute og soler deg. Da kan du spraye deg litt for å kjøle deg ned og for å føle deg mer fresh. Du kan også spraye denne over makeupen for å fjerne pudderlooken. Men husk det er ikke en settingspray så den vil ikke sette sminken din ( Slik som f.eks Urban Decay All Nighter setting spray ville gjort).

Jeg har ingenting negativt å si om denne sprayen, jeg elsker alt ved den. Jeg har ikke reagert når jeg har brukt den – Verken ved utbrudd eller noe annet.  Den kan brukes av alle hudtyper.

Pris:
159,- hos The Body Shop

Karakter:
6 av 6

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.