TAG: Summer Besties 2011 (favoritt sminkeprodukter for sommeren)

Jeg hadde tenkt å ta denne på videoblogg, ettersom dette egentlig er en «tag» som holde til på YouTube blant beautyguruene der. Men jeg ser flere og flere skriver blogginnlegg istedet, så jeg hiver meg på bloggversjonen av denne «tagen» istedet.

Denne «tagen», eller utfordringen, går ut på å skrive om helst ett (kan ha flere om det blir for vanskelig) produkt som er din favoritt i sommer innenfor kvar kategori. Og kategoriene finner du under:

♥ Leppeprodukt
♥ Blush
♥ Neglelakk
♥ Flytende ansiktsprodukt
♥ Solpudder
♥ Hårprodukt
♥ Produkt for øynene
♥ Selvbruner
♥ Parfyme
♥ Tilbehør

Og her er mine «Summer Besties 2011», mine absolutt favoritter for sommeren innenfor kvar kategori. Jeg skriver like så godt litt om kvart produkt (miniomtale);

(BILDE IKKE AKTIVT LENGER)
Dior Addict Leppestift #530 Bobo – ( Favoritt leppeprodukt):
En nydelig rosakorall farge med shimmer. Den har en god gelkonsistens og har 25% mindre voks enn andre leppestifter normalt inneholder. Den tørker ikke ut leppene, de føles fuktet og myke. Typisk sommerfarge for meg.

(BILDE IKKE AKTIVT LENGER)
Mac Cremeblend Joie-De-Vivre ( Favoritt blush):
Jeg bruker helst kremprodukter om sommeren, og mac sine kremblusher er supre. Joie-De-Vivre var en Limited Edition blush som desverre ikke selges lengre. Den har en nydelig ( litt neon) rosa/fersken farge. Man får sommerfriske kinn med denne blusen!

(BILDE IKKE AKTIVT LENGER)
Butter London Jaffa ( Favoritt neglelakk):
Dette er en god dupe for Chanels Orange Fizz ( som jeg også elsker høyt), bare billigere. Nydelig korallfarge og jeg elsker korall på neglene. Den sitter godt på og med en god topcoat vil den sitte i flere dager.

(BILDE IKKE AKTIVT LENGER)
Chanel Vitalumiere Aqua Foundation ( Favoritt flytende ansiktsprodukt):
Ingen sjokk at dette var favoritten? Folk flest ville vel valgt en farget dagkrem, men jeg liker litt mer dekkevne. Chanel Vitalumiere Aqua er en lett foundation med svak-medium dekkevne. Man får en naturlig finish og en flott glød. Huden blir perfekt med denne på!

(BILDE IKKE AKTIVT LENGER)
Chanel Soleil Tan De Chanel ( Favoritt solpudder):
Dette er en krembronzer, solpudder i kremform. Jeg elsker finishen og fargen denne gir meg. Den ser så naturlig ut og inneholder ingen shimmer. Dette er ikke bare en sommerfavoritt, men «All-time-favoritt». Nytt favorittprodukt i samlingen min!

(BILDE IKKE AKTIVT LENGER)
Joico K-Pak Sun Therapy ( Favoritt hårprodukt).
Shampoo og hårkur fra denne serien er ett must i sommer, den beskytter mot sol, klor og saltvann. Den lukter kokos og sommer, og etterlater håret helt fantastisk. Den gir godt med pleie! Også en all-time-favoritt som brukes hele året!

(BILDE IKKE AKTIVT LENGER)
Urban Decay 24/7 Eletric eller MUS Aqua glitterliner (Favoritt produkt for øynene):
Turkis/blå eyeliner er fresht og stilig om sommeren. Jeg har brukt mye turkis på øynene i sommer. Gjerne bare mascara med turkis eyeliner enten på øyenlokket eller på våtkanten for å gi litt «crazyness» til en kjedelig og enkel hverdagssminke.

(BILDE IKKE AKTIVT LENGER)
Xen-tan deep bronze luxe (Favoritt selvbruner):
Denne skal vare i 7dager uten at den forsvinner flekkesvis. Du kan påføre mer etter 7dager for å bevare fargen. Eller påføre mer hver dag for en mørkere farge. Man blir ikke oransj da dette har en mer oliven undertone. Man får en naturlig brunfarge. Den lukter godt, karamell.

(BILDE IKKE AKTIVT LENGER)
Escada Taj Sunset og Lacoste Joy Of Pink (Favoritt parfymer):
Det måtte bli to produkter her rett og slett fordi jeg ikke klarer å kun velge én.
Taj Sunset har en deilig tropiskduft – fruktig med litt kokos. Joy of Pink har en sitrus/grapfrukt duft – Frisk, fruktig og ren duft. Begge har blitt brukt mye i sommer  og begge er typiske sommerdufter.

(BILDE IKKE AKTIVT LENGER)
Solbriller og solkrem (Favoritt tilbehør):
Solkrem, hallo? Trenger jeg å si mer?  😉

Jeg utfordrer alle, så delta gjerne om du vil. Har du gjort den eller skal, så legg gjerne igjen en link til ditt innlegg. Har du ikke blogg, men vil likevell dele dine favoritter så skriv det i kommentarfeltet.  Jeg elsker å lese slike «favoritt produkt»-innlegg<3

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.