Omtale: TRESemmé Heat Defence – Varmebeskyttende spray

 

TRESemmé Heat Defence:
Denne varmebeskyttendesprayen har fått mye skryt fra diverse YouTubeguruer og bloggere.
Den har den kjekke spraysaken som KMS Flat out spray (varmebeskyttendespray) også har. Og eg liker denne type spray»ting» (?) mye bedre enn den man trykker nedover ( slik parfymene har).

En ting som eg likte veldig godt med denne sprayen var lukta. Da eg lukta på denne kom det fram mange flotte minner fra da eg var yngre – På H&M, for lenge siden, hadde dei en Betty Boop bodysplash ( noen som husker den?), og den var favoritt bodysplash/parfymen til meg og min bestevennine.  Denne lukter nett likt som den bodysplashen! Frisk og fruktig duft.

Den beskytter håret, men den har ikke slik pleiende effekt som f.eks Kerastase Ciment Thermique, men den beskytter ( Opp til 230 C*)
Den gjør jobben sin. Den har ikke noe særlig hold i seg, noe som eg syns er fint. Fordi varmebeskyttendesprayer med hold ( f.eks Redken sin) har en tendens til å gjør håret litt stivt. Og det kan gjør slik at rettetanga blir klisstete evt. lugger i håret. Denne gjor ikke håret stivt.   Men skal man ha rett hår lenge bør man spraye med hårspray etterpå når håret har blitt kaldt. Evt. bruke en anti humidity spray ( KMS sin f.eks).

Det står at du kan bruke denne i vått og tørt hår, selv ville eg brukt en varmebeskyttende krem i vått hår og sprayen i tørt hår før du retter.
Men du kan som sagt bruke denne i vått hår også. Påfør i vått hår, mye i tuppene, gre gjennom og føn. Påfør litt ekstra viss du skal rette håret etterpå med rettetang.


Pris:

Du finner denne i hos bl.a ICA MAXI til 89,90kr

Konklusjon:
Som dere veit er eg ikke så glad i å bruke «butikkprodukter» i håret mitt, håret mitt liker best frisørprodukter.
Shampooer og pleiende produkter har eg nok av + eg foretrekker frisørprodukter der.
Men eg var åpen for å teste denne, og den overrasket meg på en positiv måte.
Så denne er til å anbefale viss dere vil ha en billig varmebeskyttendespray som beskytter håret. En god dupe for KMS sin Flat Out Spray.
Denne er god og lukter lovely!  Den beskytter opp til 230 grader noe som er knall!
Eg har ikke testet andre varmebeskyttendesprayer fra butikk, men denne er superb faktisk, og den får  +++ for at den er billig og lett tilgjengelig.  Har ingenting å trekke på dette produktet, som sagt denne er lik så min favoritt sprayvarmebeskytter, KMS Flat Out Spray. Av kremvarmebeskyttande er det Kerastase Ciment-/Nectar Thermique som er favoritten.

Karakter:
6 av 6

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.