Ukens favoritt: Marc Jacobs Daisy Perfume

Dette er en parfyme jeg har hatt en stund og har vert glad i lenge, men den siste uken har jeg brukt den ekstra mye – Litt fordi våren endelig er kommet til Stord. Dette er nemlig en typisk vår-/sommerduft med friske blomsterdufter som passer fint til denne tiden av året.

Den skal i følge Marc Jacobs starte med friske fruktaktige dufter for å så sette seg til en mer blomsterlig duft, på slutten vil du kjenne hint av musk og vanilje.

Note: Strawberry, Violet Leaves, Ruby Red Grapefruit, Gardenia, Violet Petals, Jasmine Petals, Musk, Vanilla, White Woods.

Som noen av dere sikkert vet så er jeg ikke så veldig glad i parfymer som lukter blomster, jeg føler det blir litt for «tantete» til meg. Men siden man finner noen fruktnoter i denne parfymen kan jeg fint bruke den. Jeg syns den lukter litt rent/såpeaktig med hint av både frukt og blomster – Veldig frisk og lett duft, samtidig som den er litt sofistikert og ikke typisk Escada/»tenåringsduft».

Jeg anbefaler virkelig Daisy dersom du er ute etter den perfekte vårduften. Den passer kanskje for aldersgruppen 18-40, men kan såklart brukes av alle. Perfekt til hverdags, jobb og skole, men kan også brukes på kvelden.

Nå har Marc Jacobs komme ut med en ny versjon av Daisy, Eau So Fresh, som passer bedre til de yngre fordi den er enda friskere og lettere. Veldig god parfyme som jeg vurderer sterkt å skaffe meg – Har du prøvd den nye MJ parfymen?

Pris:
Fra 415,- hos Feelunique.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.