Omtale: Mac Wonder Woman Emancipation lipglass

Denne lipglossen er helt nydelig. Akkurat slik farge jeg liker, nude rosa/fersken med shimmer.

Det som er så kjekt med denne lipglossen er at den er i Jumbosize, den er svææær forskjell til de andre MAC lipglossene. Noe som ikke er så kjekt er at det er litt vanskelig å få børsten ut av tuben, men nå er jeg bare pirkete.
Men eg drog nesten til Espen da eg skulle ta på lipglossen en dag, den satt fast og eg drog og drog i korken og der kom børsten ut og handa mi traff nesten Espen rett i facen ( Ivrig?).

Konsistensen er litt klissete, men er du kjent med MAC lipglosser så veit du at de har en klissete konsistens. De har også den gode vaniljeduften. Børsten er slik doe-foot applikator, den er også stor.

 

Lipglossen sitter fint på leppene. Fargen er godt pigmentert til å være en lipgloss.
Den er forresten superfin over Mac Shy Girl leppestift ( min All time favoritt leppestift).

En ny favoritt lipgloss fra MAC, eg elsker denne fargen.

Pris:
205 kr hos MAC Cosmetics Norge
Eller du finner den på Ebay.com

Karakter:
6 av 6

 

 

Swatches:


(Emancipation lipglass)


(MAC Emancipation lipglass og MAC Shy Girl leppestift)

En vanlig MAC lipglass VS Jumbo size MAC

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.