Omtale: Tigi Catwalk Your Highness Root Boost Spray

Da jeg var i Sverige i en frisørsalong spurte jeg etter ett produkt som skulle gi masse med volum og hold. Jeg avbrøt henne da jeg såg hun skulle plukke opp Osis Dust it, og fortalte at dust it fungerer ikke på mitt hår da jeg hadde langt hår og ikke oppklippet(etasjer) lengder slik som nå. Da fant hun en litt med heavy duty sak og lovet at denne var mye betre.

Jeg er helt enig. Denne er så mye bedre enn Dust it. Dust it er bra, på oppklipte lengder eller kort hår slik jeg har nå. Men om du har tungt og langt hår så vil ikke dust it gi så mye volum eller hold. Men det gjør dette produktet.

Det er en spraymousse som du sprayer ved røttene i håndkletørt hår og føner. Du kan føne med rundbørste eller bøye deg ned og føne med hode opp ned. Du får mye volum som holder (!) Selvom du har langt og tungt hår som vanligvis aldri holder på volumet.

Jeg digger dette produktet, både nå som jeg har oppklipte lengder og når jeg hadde langt hår. Den fungerer virkelig og er mye mer heavy enn Dust it, men lettere å vaske ut. Håret blir ikke klissete eller stivt, den lukter godt og er lett å gre ut.

Et produkt jeg anbefaler til alle som sliter med å få volum! Kjøp deg en god rundbørste og føn så vil du få godt med løft / volum!

 

 

Pris:
De har den på Feelunique, men sendes ikke utenfor UK ( grunnet spray).
Men de har i frisørsalonger og på diverse norske nettsider til rundt 150,-

Karakter:
6 av 6

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.