How-to: Depotte NYX Jumbo Eyeshadow Pencils og oppbevaring.


NYX Jumbo Eyeshadow Pencils er meget populære som base farger når en legger sminke for å få øyenskyggene til å bli mer intense. Noen bruker dem som primer og andre bruker dem alene som en krem øyenskygge. Selv bruker jeg dem som base før øyenskygger for å gjøre øyenskyggene mer intense.

Men når man har så mangen av dem så tar dem plass, og det er alltid én som forsvinner fra dem andre. Og da er det likegrett å depotte dem og ha dem oppi en palette,  slik at dem ikke forsvinner fra hverandre. Ikke minst så slipper vi å spisse, eller kvesse som jeg sier, dem hele tiden.

Idag har jeg kastet meg på ett prosjekt: Å depotte alle mine JEP slik at jeg har dem samlet i en palette. Jeg liker å ha ting i paletter som dere kanskje har skjønt – Jeg depotter nesten alt jeg kommer over. Og jeg kommer til å vise hvordan du kan depotte JEP.

Hva du trenger:
 – JEP (NYX Jumbo Eyeshadow Pencils).
– Hårføner
– Palette, krukker/Stacks eller en pilleeske.

(BILDE ER IKKE AKTIVT LENGER)
1. Start med å rive av enden på JEP, ved å bruke en tang.
Noen sitter mer fast enn andre, så få hjelp av noen dersom du ikke får dette til.

(BILDE ER IKKE AKTIVT LENGER)
2. Sett tuppen ( «blyantspissen» ) oppi der hvor du vil at produktet skal vær, jeg bruker en pilleeske.
Bruk tangen til å holde JEP med, fordi den vil bli varm og da er det ikke så godt å holde den med fingrene.
Så tar du hårføneren og varmer opp JEPen, varm oppover og nedover til du ser produktet som er inni blyanten smelter og legger seg oppi krukken/palletten.

(BILDE ER IKKE AKTIVT LENGER)
Her renner produktet ut av blyanten.  Det er varmt så ikke brenn deg !

(BILDE ER IKKE AKTIVT LENGER)
Du vet at blyanten er tømt når du kan se igjennom den.

(BILDE ER IKKE AKTIVT LENGER)
3. La dette bli kaldt, produktet stivner til igjen når den har fått stått en stund. Når det er blitt kaldt igjen anbefaler jeg å lime på klistrelapper med navnene på JEPene under. Det er lurt fordi da vet du hva som er hva/hvilken du skal kjøpe igjen hvis du skal fylle opp på nytt (pga. det blir tomt) eller hvis du skal lage en sminkelook og skrive opp hvilken produkter du har brukt.

(BILDE ER IKKE AKTIVT LENGER)
Jeg venter på 2 nye pilleesker som jeg skal fylle opp, har en del grønne/blå og rosa JEP som vil depottes.
I den paletten til høyre har jeg depottet alle «grunnfargene», men mangler rød og gul ( de kommer i posten snart). I den til venstre har jeg depottet jord- og lillafarger…

***

Så enkelt kan du depotte JEPene dine og lage din egen palette.
– Du finner flere how-to og andre metoder på hvordan du kan depotte JEP på YouTube, dette er bare én av mange metoder. Det finner også mangen forskjellige bokser/krukker som du kan depotte dem oppi rundtom på nettet.

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.