Omtale: Xen-tan Deep Bronze Luxe (selvbruning)

Dette er en selvbruner fra det populære merket Xen-Tan. Jeg har hørt mye positivt om dette merket, spesielt tanning lotionen deres, men jeg ville teste ut Deep Bronze Lux selvbruneren istedet. Dette er jo bestselgeren til Xen-tan og da måtte jeg jo bare teste den.

Dette er en weekly tan, altså den varer opp til 7 dager. Men bruker du scrub og bader mye i klor o.l. så vil den forsvinne raskere. Så det varierer veldig om den varer så lenge eller ei.  Du kan påføre hver dag om du vil, eller påføre 1 gang i uken. Jo mer du påfører jo brunere blir du.

Som vi vet lukter selvbrunere piss, på meg syns jeg iallefall det lukter piss. Jeg hørte at denne ikke skulle lukte så mye selvbruning, men desverre det gjør den. Rett fra tuben lukter den karamell – ganske lik som Tigi Bedhead brunette godesse shampooen, om noen har luktet på den, men etter en dag på huden så lukter den selvbruning. Heldigvis så forsvinner denne lukten etter en dusj og en runde med bodylotion som har en god duft.

I følge Xen-Tan skal den ikke gi deg en oransj look, men en dyp oliven brunfarge. Samme dag som jeg påførte selvbruneren, første gang jeg brukte den,  vart jeg litt skremt fordi jeg syns jeg såg litt «Umpa lumpa» ( oransj) ut, men så forsvant det. Og det har ikke hendt de andre gangene jeg har brukt denne selvbruneren, så det kan ha vært lyset –   Man får en ganske naturlig brunfarge, som ikke ser oransj ut !

Fargen i tuben er litt beige/brun, så man vil se hvor man påfører den, men ikke så synlig som med St.Tropez selvbruneren. Den som overrasker meg (positivt) mest er at jeg har ikke fått skjolder (!) Jeg syns faktisk den var lettere å påføre enn St.Tropez moussen, som har vert min all time favoritt innen selvbruning.

Når den forsvinner så forsvinner den ikke flekkesvis. Så det vil se jevnt ut hele tiden når du har denne på. Og det er et ekstra pluss, for vanligvis pleier selvbrunere forsvinne slik at du får en veldig ujevn/flekkete brunfarge.

Dette er blitt en av mine favoritt selvbrunere !

Påføring:
Jeg brukte en selvbrunervott som kan kan få kjøpt på samme plass som man kjøper Xen-tan – Den kan man bruke flere ganger, bare husk å vask den – Her kan du lese hvordan du får et jevnt og fint resultat med selvbruning.

Pris:
20,99pund hos Feelunqiue ( Gratis frakt).
3,99 pund for selvbruner votten hos Feelunique ( Gratis frakt).
-Bruk kodeord MALLO88 for å få 2,5% rabatt. 

Karakter:
5 av 6

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.