Omtale: Tanya Burr Lipgloss

IMG_9148
Tanya Burr, YouTube søteste og blideste beautyguru, har nå kommet ut med sin egen sminkekolleksjon i samarbeid med merket Eye Candy. Jeg har fått tilsendt noen av produktene og her kommer omtale på lipglossene hennes.

I kolleksjonen hennes vil du finne 12 nydelige nyanser fra babyrosa til vinrød farge. Jeg har fått tilsendt fargene «Picnic in the park» som er rosa uten shimmer og «Just Peachy» som er nude/rosafersken farge med hint av shimmer. Lipglossene er beskrevet som krem- eller shimmer finish og alle nyansene gir en wet-look til leppene.

Hver tube inneholder 8ml med produkt, det er en type «doe foot» lignende applikator og alle har en nydelig duft av jordbær . Produktet inneholder ikke parabener, men inneholder dessverre «Paraffinum Liquidum» som er en mineralolje og kan forårsake hudormer (sorte prikker) rundt leppene.

IMG_9153

IMG_9185

IMG_9198

Konsistensen på lipglossen er kremete og behagelig på leppene, ikke klissete og man kjenner ikke glitterbitene som er i lipglossen på leppene, noe som er veldig bra. En lipgloss hvor du kan kjenne shimmeret på leppene kan være veldig irriterende for huden.

Den lover langvarig holdbarhet og lipglossen sitter på en god stund, men de kan legge seg i fine linjer på leppene. En annen ting de lover er å gi fukt til leppene, jeg merker ikke noe forskjell da de verken gir mer fukt eller tørker ut leppene.

De to fargene jeg har er veldig pigmenterte og gir mye farge til leppene, så de kan brukes alene, men også over f.eks en leppestift. De gir massevis av shine, så liker du wet-look så bør du prøve disse lipglossene.

Prisen er veldig bra og produktet er drøy i bruk. Godkjent lipgloss!

 

Pris:
67,- hos Feelunique
(Gratis frakt + 7% rabatt ved bruk av kodeord 7BEAUTYFUZZ)

 

Produktet er sponset

5 kommentarer om “Omtale: Tanya Burr Lipgloss”

  1. Så fine, elsker youtubekanalen hennes! Må henge veeldig etter, visste faktisk ikke at hun hadde en sminkekolleksjon 😮

    Svar
  2. Liker disse kjempegodt, en av de beste «drugstore» lipglossene, spør du meg 🙂 Fargen «first date» er favoritten, en nydelig milky babyrosa farge 🙂

    Svar
  3. i LOVE pixi2woo’s videos. Forget the ovbuois British charm they are an amazing pair of makeup artists. and i fully LOVE the fact that you know about them too

    Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.