Beauty Haul – Feelunique.

IMG_9262
Hadde meg en kosekveld foran macbooken og tittet litt på Feelunique – det var så mange fristelser jeg ikke klarte å motså, så en uke senere kom det hentelapper i postkassa og her er hva jeg handlet hos Feelunique.

Det er så masse spennende produkter på Feelunique som jeg vil prøve, bl.a denne Glamglow masken alle skryter så fælt om på youtube. Den er litt dyr, så jeg har vert i tvil lenge, men jeg klarte ikke å holde meg lenger – jeg måtte ha den. En annen dings jeg har vert nysgjerrig på er denne bareMinerals Ready To Go kitet hvor man får foundation, concealer, bronzer ect i en og samme palette, håper jeg liker den for da skal den bli med til London.

Jeg var også innom Parfymelle noen dager før og lukta på Chloé rose parfymen og falt pladask for den – jeg liker egentlig ikke parfymer med blomster noter, mer fruity-fresh, men denne går bra. Den har en frisk og fresh duft av roser, en sniff av denne og jeg gleder meg til sommer.

TheBalm sin Mary-Lou Manizer er min favoritt highlighter og siden den er en så stor favoritt kjøpte jeg også bronzeren og den nye highlighteren, Betty-Lou Manizer og Cindy-Lou Manizer.

IMG_9264

Jeg elsker duften på JMO Blood Orange & Vanilla shower gel så jeg måtte ha bodylotionen. Et sniff på denne og jeg dør inni meg for den er bare så ubeskrivelig god. Den lukter litt champagnebrus, men allikevel ikke helt. Denne må du lukte på!

BBcreamen til Urban Decay og Match Perfection til Rimmel som mange sammenligner med Vitalumiere Aqua som er min favoritt foundation må testes. Andre ting jeg kjøpte var Rimmel sine lipstains og deres nude eyeliner, Babyskin primer, Mega Volume Manga mascara, Nude Magique foundation og to ansiktsprayer fra Urban Decay, Deslick og B6-vitamine. Kjøpte også Sebastian Potion 9 og Sugar Wax.

Jeg reiser snart til London og satser på det blir litt shopping der også – Så har du noen butikker du vil anbefale så setter jeg stor pris på om du skriver det i kommentarfeltet ♥

Ha en kjempefin lørdag videre, jenter!
Q: Har du prøvd noen av disse produktene – Hva syns du om dei ?

 

 

 

13 kommentarer om “Beauty Haul – Feelunique.”

 1. Veldig interessert i dine meninger om den waxen, den foundation som blir sammenlignet med chanel sin, glamglow og ansiktssprayene til UD 🙂

  Svar
 2. Kan du komme med kanskje en liten omtale på Rimmel sin foundation for ser det er så mange youtubere som skryter av det merke osv å har vurdert å kjøpe den selv.

  Svar
 3. Så mye fint! Har veldig lyst på den nye highlighteren fra theBalm selv, den ser utrolig fin ut 😀

  Svar
 4. Spent på Urban Decay sin BB cream og ansiktssprayer, og den paletten. Så genialt om den virkelig er komplett, elsker slike smarte løsninger både hjemme og på reise.
  Liker innkjøpsinnleggene dine!

  Svar
 5. SÅ utrolig mye fint du har kjøpt deg 🙂 Gleder meg til å høre omtaler, spesielt om den Glam glow som «alle» snakker om 🙂

  Svar
 6. ååh sykt mye kjekt du har kjøpt deg:) eg har jobba bare deltid ei stund nå, men endelig fått meg heltids jobb etter mye jobbsøking i Oslo i 6 mnd:D Når eg får lønning, gjett om eg ska se omtalene dine å se ka du lige, og så sga eg handla det du skryte av:) e så mye her så eg har snust på leeeenge sjøl. spesielt BB creamen te Urban decay, rimmel foundationen( eg og lige godt chanel VLQ) , den loreal foundationen, rimmel leppestiftene og alt det andra:)
  Så gøy du teste ud ting å skrive omtaler, då sleppe me bomkjøb:)

  Eg har ikje testa någe ud. e veldig spent på omtalene, og spesielt på Thebalm solpudderet og det nye highlighteren:)

  Hvis du ska te London, kan du sjekka ud Paul&Joe merket. de har visst veldig gode foundations har eg hørt:)

  Svar
 7. JO! Eg har jo den Vanlige Urban decay setting sprayen, og den e veldig bra sånn at sminken sitte heile dagen. synd ann e så dyre. blir fort brukt opp:p

  Svar
 8. hahaa i know blir litt sånt når feelunique har så fantastiske nettbutikk:D hihi:) takk for det:D:D

  Svar
 9. Bodyloitonen fra JMO lukter helt fantastisk, men den lukter dessverre alt for mye til å bruke som vanlig bodyloiton på dagen. Bruker den derfor litt som en «parfymekrem» og smører f.eks bare armene eller brystet, og synes det funker bra.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.