Omtale: Silk´n Body Tan – Airbrush tanning system

IMG_8787
Jeg har alltid vært nysgjerrig på disse airbrush maskinene som ser ut som en lakkeringsprøyte og kompressor bare i miniatyr. Nå har jeg vert så heldig å fått en slik for selvbruning og har testet den en periode.

Jeg elsker selvbruning, det er vel ikke nødvendig for meg å si, men det er viktig at det ser naturlig ut og for all del ikke gjør meg oransje – Selvbruning skal gi litt farge, men ikke for mye. Det beste med selvbruning er jo at man får en fin glød og brunfarge som ikke skader huden, gir ikke hudkreft eller aldrer huden – og det tar mindre tid 😉

Silk´n Body Tan består ikke av fargemiddel, men er basert på aminosyrer som reagerer med huden og gjør den brun uten å skade den.

En ting som også er viktig for meg når det gjelder selvbruning er lukten, lukter den sterk selvbruning så klarer jeg ikke å bruke den – Men går lukten vekk etter en dusj er den akseptabel. Silk´n Body Tan har desverre denne selvbrunerlukten, men heldigvis går den bort etter en dusj eller to, men den får litt minus på grunn av det.

IMG_8785

Når det gjelder farge så får du den i 2 nyanser på Elkjøp – Medium og Tan. Jeg bruker fargen Medium og syns den passer meg fint, den blir ikke oransje eller unaturlig og mørk.

Etter du har påført skal fargen sitte opp til 14 dager, du kan selvfølgelig påføre mer for å få enda dypere brunfarge, men for meg holder det med én påføring hver 14 dag. Selve påføringen med denne sprayen var litt vanskelig den første gangen, det trengs litt øving – men de andre gangene har det gått bedre. Det ble litt skjolder den første gangen, men som sagt etter litt trening så har jeg fått resultater som jeg er veldig fornøyd med.

Med og uten bilder kommer, men jeg har fortsatt brunfarge etter jeg sprayet meg før Paris turen sist uke, så man vil ikke se mye forskjell før brunfargen er helt borte – Men bilde kommer !

IMG_8792

I kitet får du Airbrush «sprøyten», kompressor, en ren flaske som du skal ha vann i når du rengjør sprøyten og to flasker med selvbruning. Man bruker en halv flaske når man sprayer hele kroppen – Jeg sprayer bare på armer, ben og hals/bryst så jeg bruker ikke så mye om gangen og vil derfor ha dem litt lenger ( hverfall nå om vinteren).

Som med andre selvbrunere er det viktig at man forbereder huden ved å skrubbe den, huden må vær helt tørr for både fukt og for produkter (bodylotion, oljer e.l.) før man påfører selvbruneren. Den kan også brukes i ansiktet, men jeg personlig bruker ikke selvbruning i ansikt.

Anbefales til alle som liker selvbruning og elektriske duppeditter – også en veldig fin julepresang å gi. Jeg liker veldig godt denne selvbruneren, den er artig å bruke og man får et flott resultat etter litt øving. Som sagt får den litt minus pga. lukten.

Pris:
Fåes hos Elkjøp til 1695,-
Refill koster 299,-

Karakter:
5 av 6

Produktet er sponset

3 kommentarer om “Omtale: Silk´n Body Tan – Airbrush tanning system”

 1. Inkludert i pakken:
  – Airbrush system
  – 2 flasker med Body Tan spray
  – Rensemiddel
  – Instruksjonsguide + DVD
  – Adapter

  Svar
  • Njaaa…. Nå er jeg tom for farge så jeg har ikke brukt den siden fjor sommer. Må kjøpe nye farger og ta den i bruk igjen nå om våren-sommeren 🙂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.