Omtale: Sigma Premium Travel Kit

Dette reise settet inneholder 7 av de beste børstene fra Premium kitet, bare i travel size. Du får dette settet i forskjellige farger so svart, grå, lyse rosa og mørke rosa – Jeg valgte lyse rosa siden det andre reisekitet mitt er i den fargen.

Som vanlig får du pakkene fra sigma i en søt netting pose med sløyfe på, du får brosjyrer og viss du handler for over 30dollar så får du med en gratis reisestørrelse utgave av SS217, eller E25  som den heter nå.

Brush holderen som børstene kommer i er laget av noe syntetisk lignende lær. Og istedenfor å ha Sigma logoen printet ned i stoffet har de nå fått en logo på en plate – Ellers er brushholderene like.

Som sagt får du 7 børster, børstene er:
– Duo Fibre Powder/Blush – F15
– Tapered face -F25
– Large Fluff – E50
– Large Concealer – F65
– Short Shader – E20
– Small Eye Liner – E10 
– Small Tapered Blending – E45

Jeg tok vasketesten som består av å vaske kostene og se om de røyter eller farger av.
Det var litt grå farge i såpeskummet den første vasken ( som er normalt) men de andre gangene eg vasket børstene var skummet hvitt. De røytet ikke så mye , 2-3 hårstrå de første gangene eg vasket dem, og de røyter ikke lenger nå – Så den bestod vasketesten.

Jeg har desse børstene i stor størrelse også og de er like gode å bruke bare mindre håndtak – Derfor perfekt å ha med på reise. Desse børstene er myke og gode, slik som alle sigma sine børster er.

Siden eg har begge settene kommer eg til å velge 7 børster  av begge settene og plassere de i en børsteholder-mappe og ta med meg på tur – Kjekt å ha noen å velge mellom og variere litt:)

Om du velger å kjøpe reisestørrelser eller fullsize er opp til deg, eg syns dem er like gode uansett hvilken størrelse du kjøper, berre husk at håndtaket er kortere og størrelsen på de store ansiktsbørstene er litt mindre – men det endrer ikke påføringen og hvor gode de faktisk er. De har akkurat passe motstand, gode å holde i ( handtaket) og påfører produkter proffesjonelt.

Pris:
$59 (nå $49) hos Sigmabeauty

Karakter:
6 av 6

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.