Omtale: Sigma The Cities Collection – sminkebørster.


For litt siden kom Sigma ut med et nytt børstesett i reisestørrelser, kalt The Cities. The Cities skal «representere» 4 forskjellige hovedstader/byer i verden – New york, London, Paris og Tokyo. Nå har jeg testet desse børstene en periode og er klar for å dele mine meninger.

Børstene New York er «Classy and always Stylish», London er «Poise & Elegance», Tokyo er «Metropolis Trendsetter» og Paris er «The Romance Capital of the World». Børstene fåes kun en liten periode (Limited Edition).

Alle børstesettene inneholder 7 børster og oppbevaringsboks. De inneholder de samme børstene, men fargen på settene skiller dem – New York er sort, London er brun og har 18k gull i seg, Tokyo er rosa, mens Paris er rød. Kitene består av:

♥ Eye Liner – E05

♥ Tapered Blending – E35

♥ Small Tapered Blending – E45

♥ Large Shader – E60

♥ Small Contour – F05

♥ Duo Fibre Powder/Blush – F15

♥ Large Powder – E30

Alle børstene har kortere håndtak enn de i fullsize, og selve busten på sminkebørstene har noen av sminkebørstene samme størrelse som de originale/full size børstene – Den store pudderbørsten og contourbørste er litt mindre enn full size børstene, men det er ikke store forskjell.

Det er vanskelig å velge hva jeg liker best av mapper og sylinderformet oppbevaringsboks til reising, siden jeg ikke har vert ute å reist med desse nye børstene, men til bruk hjemme så sier jeg glatt at den sylinderforma oppbevaringboksen er best – Fordi man får to kopper som vi kan ha børstene ståendes oppi. Da er det mye enklere å få tak i børstene og det ser mye finere ut på sminkebordet.

 

Vasketesten:

Noen av børstene røytet de første gangene jeg vasket de, men dette stoppet etter hvert. Den store pudderbørsten og contourbørsten farget også litt av den første vasken, men har ikke gjort dette etterpå. Både røyting og farge av er normalt de første gangene man vasker børstene – Så vil si de bestod vasketesten.


…. The Cities // Nice In Pink

Børstene har lengre håndtak enn travelsize børstene som kom i Nice In Pink og Naughty in Black, som dere kan se bilde av over – Jeg syns det er bra dei har forlenget håndtakene litt, fordi da kan dei også brukes til hverdags og ikke bare på reise.

Jeg har desse børstene i fullsize også, så jeg ble ikke overrasket over at børstene er gode – For det er dem. Dei er like gode som full size bare kortere håndtak. To av børstene har som sagt litt mindre bust, og det får dei litt trekk for.

Pris:
$59 – $89 hos SigmaBeauty
(Ved bruk av koden: 0112XJM får du 10% rabatt på bestillinga)

Karakter:
5 av 6

Produktet er sponset 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.