Omtale: Joico K-Pak Reconstruct – Shampoo, balsam og hårkur

Har du slitt og ødelagt hår så er det ingen produkter som vil gjøre håret 100% friskt – Slitte tupper må klippes bort. Men det finnes produkter som kan forbedre og forhindre at håret blir værre. Og det gjør K-PAK Reconstruct serien fra Joico.

I det siste har håret mitt vært vanskelig pga. kjemiske behandlingen som jeg har hatt der hvor det rosa feltet i håret er. Der hvor det rosa feltet er har jeg fått masse splittede tupper og resten av håret har mye hårstrå knekt og vært litt «skjørt» nå i desse kalde vintersdager. Jeg skal snart få klippet bort slitte tupper hos frisøren, men i mellomtiden vil jeg pleie håret med gode produkter fra Joico.

Denne serien er en proteinserie som pleier slitt og skadet hår og gjør håret sterkere. Har du hår som er slitt, brekker og føles tynt og skjørt bør du absolutt gi denne serien en sjanse. Etter jeg har brukt denne en stund så føler jeg at håret virker sterkere og hårstråene virker ikke så «tyggis-aktig». Håret er blitt mykt og ser sunt og glansfult ut – Selvom tuppene ikke er 100% bra, så ser og føles håret mye bedre nå enn tidligere.

Denne serien lukter ikke like godt som K-PAK Sun Therapy – Hårkuren lukter litt mer banan, noe jeg ikke er så veldig glad i, mens shampooen og balsamen lukter litt frukt. Men så lenge den pleier og reparerer håret så får de bare lukte som de lukter.

Hvordan og hva jeg bruker:

Først så vasker jeg håret to ganger med shampooen. Så går jeg ut av dusjen og håndkletørker håret – Når håret ikke lenger er dryppende vått så påfører jeg hårkuren og lar den virke i 5-10 minutter ( noen ganger pakker jeg håret inn i håndkle mens jeg lar hårkuren virke). Når det er gått 5-10 minutter skyller jeg ut hårkuren og påfører enten Wella Enrich Self-Warming hårkur som gir fuktighet og bruker den som en slags balsam siden skal bare skal virke i 30 sekunder, ellers bruker jeg balsamen som tilhører denne serien.

Igjen, jeg syns denne produktserien har fungert veldig bra – Håret er blitt sterkere og det krusete, tørre håret er nå borte. Eneste som gjenstår nå er å få klippet bort de slitte tuppene, så er alt som det skal være.

Joico K-PAK Reconstruct serien anbefales !

Pris:
Shampoo – 117,- hos Feelunique
Balsam – 125,- hos Feelunique
Hårkur – 117,- hos Feelunique

Karakter:
6 av 6

3 kommentarer om “Omtale: Joico K-Pak Reconstruct – Shampoo, balsam og hårkur”

 1. Heisann!!

  Jeg digger bloggen din, og er innom den nesten hver dag!
  Men angående Joico K-PAK reconstruct serien, jeg bruker shampooen og
  balsamen nesten hver dag, siden jeg har fet hodebunn, men hårkuren bruker jeg 1-2 ganger i uken tror du det er bra å bruke produktene så ofte? Jeg kan bare ikke la være å ikke vaske
  håret hver dag, det blir så stygt og fet en dag uten vask! Jeg har bleket håret og farget det brun, den har blitt slitt altså!
  Håper du svarer meg:)

  Svar
  • Hei!
   Tusen takk for det 🙂

   Kjøp deg en tørrshampoo og prøv å trappe ned med hårvasken. Håret blir mer slitt når du vasker det ofte. Prøv å bare vask det 2-3 ganger i uken, i starten vil håret bli fett, men da bruker du tørrshampoo. Etter en stund så har håret blitt vant med det og blir ikke så fett. Grunnen til at håret blir fett er at du vasker det for mye og stripper det for hårets naturlige olje, og da kompenserer hodebunnen med mer talg = blir mer fett..

   Men som sagt la håret få venne seg til å bli vasket 2-3 ganger i uken, og bruk tørrshampoo de dagene i mellom så vil du se at håret blir mindre fett, mindre slitt og at hårfargen din holder seg bedre 😉

   shampoen og balsamen kan du bruke hver gang ja, men som sagt ville kje vasket håret hver dag om jeg var deg:)
   Jeg ville også ha kjøpt inn en shampo og balsam for enten farget hår eller en som gir fukt og byttet litt på hva du brukte, en dag joico og den andre dagen den for farget hår/fuktiget – Etter mye proteinbehandlinger trenger håret fukt også 🙂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.