Dyrt VS Billig – Urban Decay Electric og NYX Azure eyeliner


Vi går mot vår og sommer, og er det noe jeg syns er superfresht da, så er det blå eyeliner på nedre vippekant. Jeg har tidligere skrevet om min favoritt fra Urban Decay som heter «Electric», men nå har jeg funnet en billigere dupe som jeg vil dele med dere.

Nylig skreiv jeg omtale på NYX sine nye Slide On Pencils og nevnte i samme innlegg at dei er like god som Urban Decay 24/7 Glide on Pencils – Til og med navnet er ganske likt. Vel, i dag skal jeg vise hvor like de er.

Les også: Omtale: NYX Slide On Pencil

Som sagt er blå eyeliner superfresht om våren og sommeren. Det frisker opp en kjedelig hverdagslook på 1-2-3.
Jeg har prøvd mangen blå eyelinere fra forskjellige merker som MAC, MakeupMekka, Stila, men jeg har alltid gått tilbake til Urban Decay Electric. Nå har den blitt byttet ut med en enda bedre blå eyeliner, nemlig Azure fra NYX.

Azure og Electric har den samme blåfargen, Electric er kanskje litt mørkere, men begge har den flotte metalliske finishen. Jeg har alltid syns at Urban Decay sin glir så lett på, men NYX glir enda lettere på. Begge er utrolig pigmenterte, men NYX gir fra seg farge på huden lettere. Begge sitter godt og lenge på, men jeg tror faktisk at jeg syns holdbarheten til NYX er litt bedre.

De er begge smudgeproof og waterproof – Og det skal sies, jeg hadde swatches på armen og det gikk ikke vekk når jeg dusja. Men med sminkefjerner så forsvinner det, heldigvis.

Det eneste som skiller dem er prisen:

NYX Slide On Pencils – 42kr  hos CherryCulture.
Urban Decay 24/7 Glide On Pencils – 120kr  hos BeautyBay

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.