Omtale: Philosophy Snow Mittens (Håndkrem)

Dette er en handkrem som skal tilføre fuktighet og mykgjøre hendene i kalde vintersdager. I følge Philosophy skal den dufte ny fallen snø…

… Vel, hvis nyfallen snø lukter offentlig toalettsåpe så greit nok for meg. Jeg syns iallefall den ikke lukter godt. Jeg liker sitrus-aktige dufter, men når det lukter dass så er jeg ikke så begeistret.

Den har en tykk og god konsistens, den blir ikke oljete/fet på hendene etter den har trukket inn. Handkremen inneholder Sheasmør som vi vet gir godt med fukt. Den inneholder også Solsikkefrø olje, jojoba, mango seed butter og m.m. Desverre inneholder den også silikon.

Hendene føles glatte og myke der og da, så den har ikke noe langvarig effekt. Den har ikke så veldig pleiende og fuktigvende effekt. Og lukten er, for meg, veldig ubehaglig da lukta aldri forsvinner når jeg har denne handkremen på. I følge Espen så syns han den lukter vaskemiddel..

Jeg har en annen favoritt handkrem og det er L´Occitane Shea butter Hand Cream, jeg har også prøvd andre billigere handkremer som er bedre enn denne fra Philosophy.

Desverre er ikke dette en handkrem jeg kommer til å kjøpe igjen, den kommer heller ikke til å bli mer brukt – Med andre ord, denne går rett i søppelbøtta.

Pris:
$7,50 hos ACW

Karakter:
1 av 6

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.