Dagens sminke: Lucky Green Flower


Jeg kjedet meg litt i dag og fant ut at jeg skulle lage en sminkelook. Jeg laget 3 forskjellige sminkelooker, men fjernet de to første fordi jeg ble ikke fornøyd, men den siste ble jeg fornøyd med – Alle gode ting er tre, sies det.

Det ble en grønn sminke med litt «cut crease» aktig stil, men ikke helt. Jeg brukte kun 3 øyenskygger, alle fra MAC. Men du kan fint bruke tilsvarende farger fra andre merker. Jeg hadde slike blomster til negledesign som jeg limte på + noen rhinestones. Og her er resultatet:

Produkter:
MAC Vanilla e/s
MAC Lime e/s
MAC Bottle Green e/s
Bobbi Brown gel liner Black Ink.
NYX Slide on pencil Green Papaya
MUS Glitterliner Aqua
Red Cherry Lashes #43
L`Oreal 4D mascara
Blomst
Rhinestones

Ha en superflott søndag videre, jenter
Håper dere har hatt en kjekk og koselig helg !

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.