Omtale: Shiseido Perfect Refining Foundation SPF 15

IMG_8495
Er du på jakt etter en lett foundation som likevel gir en god dekkevne, men som også ser naturlig ut på huden og har en veldig god holdbarhet? Da er Shiseido Perfect Refining Foundation SPF 15 muligens den du leter etter.

Hvis du liker Chanel Vitalumiere Aqua eller Shiseido Sun Protecting Liquid Foundation, som er to av mine absolutte favoritter, men du ønsker litt mer dekkevne så kan du prøve denne. Denne gir en naturlig finish, den er semimatt og har en god dekkevne. Den er veldig tynn i konsistens og vil derfor virke veldig lett og nesten ikke kunne kjennes på huden.

Det jeg liker best med denne foundationen er holdbarheten, den sitter godt og lenge på selv uten primer under. Har du store porer, urenheter og ujevnheter som rødheter og lignende i huden så jevner denne foundationen det lett ut – Perfekt til normal til fet hudtype, men de med tørr hud kan også bruke denne, selvom den går mer mot en matt finish.

Den fåes i 18 forskjellige nyanser med forskjellige undertoner, I= Nøytral  O=Varm/gul og B=Rosa/kald,  jeg har I20 som tilsvarer NC/NW20  – Typisk nordisk, lys hud vil jeg anbefale 20 eller de under.

IMG_8501

IMG_8510

Noe annet jeg liker godt med denne foundationen er at den kommer i en sort liten plastikkflaske, med andre ord perfekt til å ha med på reise da den ikke kan knuses og tar liten plass. Den inneholder 30ml, men foundationen er veldig drøy i bruk så du vil ha denne en god stund. Den setter seg fort etter påføring og er derfor lurt at du jobber den inn i små områder om gangen. Den gir meg ingen urenheter eller nupper, noe jeg selvsagt er veldig fornøyd med. Det eneste jeg kan trekke litt på er at den kan som sagt være litt vanskelig å jobbe med siden den setter seg fort, men etter litt øving og rette verktøy ( Real Techniques Expert Face Brush ) går det bra.

Om sommeren liker jeg best Sun Protecting Liquid Foundation fra Shiseido best fordi den er vannfast, så skulle du bli varm/svette eller få vann på deg så sitter den støpt. Men om høsten og vinteren er nok Perfect Refining fra Shiseido min favoritt blant de to.

Ny favoritt, anbefales til dere som vil ha en foundation med god dekkevne og holdbarhet !

Pris:
ca. 210,- hos Feelunique ( 7% rabatt ved bruk av kodeord 7BEAUTYFUZZ ).
Refunderer moms og har gratis frakt. 

Karakter:
5.5 av 6

 

– Hvilken foundation er din favoritt ? 

 

 

8 kommentarer om “Omtale: Shiseido Perfect Refining Foundation SPF 15”

 1. Jeg har ikke hørt om denne før, så spennende å høre om en ny foundation. Jeg har nettopp fått to nye foundations i hus, så tror ikke jeg kommer til å kjøpe noen flere enda. 🙂

  Svar
 2. Jeg så et program på NRK på onsdag der de viste fra lansering av ny kosmetikk serie med navn Maline, kan ikke du få en test og teste dette ut? 🙂 Ser dem selger dette på http//maline.no

  Svar
 3. Jeg bruker CC cream fra Clinique og har aldri vært så fornøyd med en foundation før. Den jevner ut fargen, skjuler store porer og legger seg ikke i rynker. Har veldig tørr hud som ofte blir flassete med foundations, men ikke med denne.

  Svar
 4. Så spennene nytt produkt.Lukter den? Jeg har prøvd det merke før i kremer og i maskara og klarte ikke den lukten og det samme reagerte søsteren min også på.Men har kjøpt meg en concealer i det merke og den lukter ikke sån,så derfor håper jeg de har blitt bedre med årene.
  Og vet du om man får kviser av denne? Det er noe jeg er plaget av.

  Fra Eva Helen

  Svar
  • Den lukter ikke noe, den lukter slik foundation pleier å lukte 🙂
   Hvis du har luktet Chanel sin Vitalumiere Aqua så lukter den veldig roser og parfymert, men denne fra Shiseido har egentlig ingen duft.

   Jeg pleier å få kviser av noen foundations, spesielt fra MAC foundations / L´Oreal ect, men verken denne eller dei andre som er nevnt i denne omtalen får jeg urenheter av – Men det er meg, jeg kan ikke garantere at andre ikke får, men den er beregnet for uren/fet hud 🙂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.