Omtale: Alterna Bamboo Smooth Kendi Pure Treatment Oil

IMG_8518
Jeg har vert fast bruker av Bamboo Smooth serien til Alterna i over ett år nå og i vår kjøpte jeg hårolja fra denne serien etter å ha prøvd den litt i en salong i Sverige. Jeg elsker jo håroljer så hvorfor ikke prøve den fra samme serie som pleieproduktene mine…

Jeg har skrevet tidligere at jeg ser på håroljer som mer et stylingprodukt enn et pleieprodukt da de inneholder masse silikoner som gjør håret fint der og da, men som egentlig ikke gir noe langvarig pleie  – Det samme er det med denne hårolja, jeg føler den ikke gir noe særlig pleie eller fukt til håret, men den gjør håret mindre flokete, glansfult og lukter ekstremt godt!

Les også: Omtaler på andre Alterna produkter.
Les også: Hvorfor man ikke bør bruke hårolje som varmebeskyttendeprodukt.

Jeg bruker ikke håroljer i vått hår dersom jeg skal bruke varme på håret etter, det er fordi jeg ikke vil fritere håret. Vet jeg at jeg ikke skal bruke varmeverktøy derimot, så bruker jeg håroljene i vått hår som en slags leave-in for å forhindre frizz og for å samle tuppene og få en bedre kambarhet. Skal jeg bruke varmeverktøy har jeg hårolja i etterpå for å gi glans, fjerne frizz og minske synlighet av splittede/skadde tupper – Og denne hårolja fungerer supert til begge deler.

IMG_8523

IMG_8525

Dette er uten tvil en av mine favorittoljer, den forsvinner på en måte i håret og etterlater ikke håret fett og oljete. Den kommer med en kjekk dråpeteller og én full pumpe med denne olja er nok  – Produktet er drøy i bruk og denne lille flaska på 50ml har vart i litt over ett halvt hår nå.

Jeg liker hårolja svært godt, men den kan være litt tyngende for dere med veldig tynt hår, men for oss med normalt til tykt hår er denne helt super. Har du ekstremt tynt hår kan du prøve ut Alterna Bamboo Smooth Kendi Dry Oil Mist som er for fint/tynt til normalt hår (typisk nordisk hår) – Den olja har jeg også kjøpt og skal testes.

Slik som de andre produktene til Alterna inneholder denne hårolja heller ikke mineralolje, parabener og syntetisk farge. Alterna er også dyrevennelig 🙂

Bra stylingprodukt for å fjerne frizz og tilføre håret glans, ekstra pluss for at den lukter helt himmelsk, men ønsker du pleie til håret bør du heller investere i en god hårkur.

 

Pris:
Fåes kjøpt her til 156,-  (Gratis frakt)

Karakter:
5.5 av 6

 

 

3 kommentarer om “Omtale: Alterna Bamboo Smooth Kendi Pure Treatment Oil”

  1. Takk for bra omtale; vurderer å prøve denne 🙂 Kunne du kanskje ha laget et innlegg med f.eks top 3 eller top 5 håroljer?

    Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.