How-to: Legge perfekt eyeliner

Jeg har fått spørsmål om å vise hvordan jeg lager vinger / påfører eyeliner. Jeg bruker en metode som får vingene til å se ca. like ut på begge øynene og som er utrolig enkel å bruke. Men det trengs litt øving….

Jeg mener at skal man få en perfekt eyeliner strek må man bruke en eyeliner man selv føler en behersker. Jeg er ikke like flink med å få beine vinger og linjer med en Kohl som jeg er med en liquid eller gel eyeliner. Her er det smak og behag, finn din favoritt og øv deg med den.

Verktøyet er også veldig viktig dersom du bruker gelliner eller liquid. Jeg liker litt forskjellig, noen ganger liker jeg den eyelinerbørsten som er bøyd, andre ganger liker jeg den som ikke er bøyd. Det er faktisk få ganger jeg bruker en skrå eyelinerbørste, men det hender. Igjen, dette er smak og behag – Bruk det du føler fungerer best for deg og produktet du bruker.

 


Tips (Dette er valgfritt):

Du kan legge litt øyenskygge i en tilsvarende farge på øyenlokket først og sote den ut for å få litt mykere overgang under eyelineren som du skal legge over. Jeg viser både med og uten øyenskygge under på slutten av dette innlegget, så får du se selv hva du liker best. Selv liker jeg best med øyenskygge under, fordi da blir det ikke så «skarp» eyeliner.

– Start med å legge en guide-strek fra ytre øyekrok og skrått oppover. Følg øyenformen din  – Slik som jeg har prøvd å illustrere i bildet. Ved å gjøre dette vil du få lik eyeliner vinger på begge øynene.
Tips: Legg gjerne en lang og rett gjenstand, f.eks en blyant, fra nesevingen din og skrått opp til ytre øyekrok og tegn guidestreken etter hvordan blyanten ligger.

– Så skal du legge eyeliner på øyenlokket. Begynn enten i indre øyenkrok eller på midten av øyenlokket og avslutt ved ytre øyekrok. Husk å starte med en tynn strek innerst og la den bli tykkere ved midten og ut i ytre del av øyet.

– Så skal du fortsette å lage vingen som vi startet med tidligere i dette innlegget (Guide-streken). Ta eyelinerbørsten på slutten av den streken du laget og dra en ny linje fra det punktet og inn mot øyet for å møte eyelineren du la på øyenlokket i sted.

– Da får du en slags trekant og denne trekanten skal du fylle inn med eyeliner. Så kan du begynne å korrigere og lappe sammen hakk for å få litt mer smoothe linjer. Og så er du ferdig!

 

Ha en flott mandagskveld videre jenter!
Hvordan påfører du eyeliner??

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.