Omtale: Real Techniques Starter Set – Sminkebørster

Samanta Chapman, best kjent som Sam fra Pixiwoo, har gitt ut en rekke sminkebørster (både single og i kit). Dette er omtale på starter kitet som inneholder fem børster til øyenområdet og en oppbevaringsmappe.

Det finnes to børstekit og noen enkelt børster. Jeg har testet begge kitene og to single børster. Omtaler finner du på bloggen. Denne omtalen er den siste omtalen på RT børster.

Som med alle de andre børstene fra RT så har desse også syntetisk hår. De er myke og gode slik som Sigmas sine syntetiske sminkebørster. Jeg må nevne i dette innlegget også at desse børstene har heller ikke slik «metalldel» mellom selve busten og håndtaket, som kalles for Ferrules på engelsk. Noe som gjør at børstene tåler litt mer og ikke brekker i to dersom man får mye vann på skaftet.

Jeg liker noen av børstene godt til bruk rundt øynene. Noen av desse børstene kan brukes til både blending av øyenskygger til påføring av concealer og andre kremprodukter. Desverre er det også noen børster i dette kitet som jeg ikke helt ser meningen med, de er altfor store og har feil form til det dem egentlig skal brukes til….

…Her er hva jeg syns om hver enkelt børste:

♥Deluxe Crease Brush – Denne børsten er favoritten i børstesettet. Den kan brukes til å blende ut øyenskygger og til å påføre/blende ut concaler. En fantastisk god børste som jeg bruker ofte – Nå bruker jeg den mest til blending av øyenskygger etter jeg fikk Precision børstene fra Sigma.

♥Base Shadow brush – Den er god til å påføre baseskygger på lokket, enten pudder eller krem. Ellers er den ikke noe god til noe annet. Helt vandlig øyenskyggebørste.

♥Accent Brush – Liten bust for presis påføring. Jeg syns ikke den er god til det, men god til å smudge ut farger under øyet/vippekanten. Ellers en helt ok børste

♥Brow Brush- Jeg syns denne er litt for tykk til å være en børste for brynene. Den er nok god for dere med veldig tykke bryn, og helt fremme i brynet. Men til halen hvor brynet er tynnere er denne børsten umulig å bruke. Ikke en favoritt..

♥Pixel-Point eyeliner brush – Denne er altfor tykk til å brukes til eyeliner. Dessuten er busten for lang slik at den blir litt for mye bevegelig. Ikke en favoritt..

Alt i alt er dette et OK og billig starter set. Jeg syns den mangler noen gode basic børster som man trenger og at noen av børstene ikke er gode nok til det dem egentlig skal brukes til. Men det er en grei nok start som du kan bygge sminkebørste kolleksjonen din på.

Pris:
£20.99 hos Feelunique.

Karakter:
3 av 6

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.