Skjønnhetsprodukter: November favoritter 2011

Jeg har ikke brukt så mye sminke i november, ei fått noen nye favoritter i posten. Men noen favoritter har jeg jo, og dei skal jeg dele med dere i dag. Jeg kommer også til å skrive om et produkt jeg ikke liker !

Jeg skriver kort om hvert produkt denne gangen siden det ikke er så mangen favoritter. Vanligvis skriver jeg bare navnet, men i dag er det miniomtaler på alle produktene.

Orofluido hårolje:
Dere er sikkert sykt lei av at jeg skriver om denne, men herregud som denne har blitt brukt i november. De dagene jeg har sovet lenge så våkner jeg alltid opp med en katastrofe av en floke i bakhodet – Og da er denne redningen. Litt av denne olja der hvor floken er og Macadamia kammen min så er problemet løst. I tillegg har jeg brukt denne i tupper og som leave-in kur etter dusj. Fåes hos Feelunique.

Korres Lip butter:
Jeg skreiv nylig omtale på dette produktet. Dette er en av de mest fuktgivende leppebalmene jeg har vert borti. En all time favoritt hos meg og et must om vinteren. Fåes hos Feelunique.

 

Daiso Sponge and Makeupbrush cleanser:
Børsterens fra Japan. Billig og effektiv – Full omtale kommer!
Fåes på ebay (direkte link til selger)


Chanel Coco Mademoiselle
Nydelig, varm og frisk parfyme. Perfekt for alle årstider, men spesielt høsten.
Føler meg så sofistikert og «voksen» når jeg bruker denne parfymen. Fåes hos StrawberryNET.


Mac Blacktrack Fluidline og Yves Rocher Klarrød Leppestift.
Desse to produktene sammen blir en klassisk og enkel sminkelook med litt heavy eyeliner med vinge og røde lepper. Det er makeupen jeg har brukt mest i november. Fluidline fåes hos MAC, mens leppestiften fåes hos Yves Rocher.

Sterilan Fresh & Fruity Deodorant
Denne kjøpte jeg fordi jeg gikk tom av min favoritt deo. Og jeg hater virkelig denne – Pga av denne så kunne jeg knapt ha armene mine i normal «stilling». I armhullene var det rødt og irritert, huden såg skinnende ut nett som om jeg hadde brent meg på noe. Det var helt grusomt! Det svei bare jeg hadde armene rett ned, det svei i dusjen, det svei hele forbanna tiden. Jeg har ikke sensitiv hud på kroppen, men dette her var jo syre på «boks» rett og slett.
Styr unna!

 

Ha en flott søndag, jenter!
-Har dere noen favoritter for måneden november ?

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.