Parfymer til han

Jeg har ofte anbefalt parfymer, men mest parfymer for oss jenter. I dag kommer det et innlegg med anbefalinger til parfymer for menn som jeg vet får mangen av oss jentene til å dåne – Jeg gjør hvertfall 😉

Er det noe jeg syns er tiltrekkende med menn så er det når dem dufter godt! Ikke for mye slik at det stinker 3 timer etter han har forlatt rommet, men slik at du kjenner hint av den gode maskuline duften når han går forbi eller sitter ved siden av deg.

Dufter som gjør meg mo i bena er lette og sporty, men likevell maskuline dufter. Gjerne med sitrus noter, hvit musk, sjø/vann, woody, cedar osv osv. Og jeg ser mye av de samme notene går igjen når jeg kjøper parfymer til min kjære.
Min all time favoritt parfyme for menn er Chanel Allure Sport, den har jeg tipset dere om flere ganger.

Liker du noen av de samme notene så bør du sjekke ut desse parfymene:

 

(BILDE IKKE TILGJENGELIG)

Chanel Allure Homme Sport // Lacoste Red // Gucci Pour Homme // Hugo Boss Soul // Davidoff Cool Water // Hugo Boss Man // Jean Paul Gaultier Le Male // Paco Rabanne 1 Million // YSL L’Homme (som han bare har en prøve på.. Foreløpig)

Det var litt tips til dere som skal kjøpe parfyme til kjæresten deres til jul, eller om det er noen mannlige lesere som ønsker tips til en god parfyme. Jeg lover dere, desse parfymene er fantastiske. Husk det er ikke slik at den lukter like godt på alle, så prøv den ut på parfymeri først og kjøp dem billigere på nett etterpå – Det er slik jeg gjør det 😀

Ha en flott tirsdagskveld videre!
Kun 2 dager til desember og julekalender på bloggen nå 😉 

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.