Omtale: Orofluido Beauty Elixir – hårolje


Da jeg var i Sverige såg jeg etter et produkt som var snill med tuppene mine og frisøren tok fram denne til meg med en gang. Hun sa den var bedre enn MoroccanOil som de også hadde inne – Billigere var den også!

Orofluido består av tre forskjellige naturlige oljer – Argan olje, linfrø olje, Cyperus olje.

Dette er den olja som har best lukt ut i fra alle oljene som jeg har prøvd. Denne har en søt vanilje lukt blandet med litt blomsterlig duft. Den er ikke kvalmende vanilje lukt, men har en hint av vanilje.

Igjen, den har samme funksjon som de andre oljene, moroccanoil, shu uemura o.l , den gir mye glans, samler splitte tupper å gjør slik at dem ser mindre skadet ut. Gir pleie/fukt til tørre og porøse tupper, fjerner krusete hår og floker – Men som de andre oljene inneholder denne også silikon.

Selvom den ikke har den pleiende effekten som vi vil få fra f.eks en ren argan olje (uten silikon) så er dette produktet helt supert – Jeg pleier å bruke den i vått hår, jeg mikser den gjerne med andre oljer dersom jeg føler for det. Jeg er rett og slett avhengig av slike oljer !

Du kan ha den i vått hår eller i tørt. Den passer til alle hårtilstander, spesielt de med tørt hår. Du kan bruke den alene, eller som sagt med andre oljer, blande den inn i hårkurer eller leave-in kurer for ekstra glans og fukt.

Den er UV-beskyttende, varmebeskyttende, hurtigtørkende (får vått hår til å tørke fortere). Men jeg anbefaler ikke å bruke den som et varmebeskyttendeprodukt – Varme og olje vil fritere håret ditt, så bruk dette produktet etter du har fønet, rettet eller krøllet håret ditt.

Produktet kommer i en flott, elegant, men tung glassflaske. Jeg liker flaska, men syns den kunne hatt en pumpe slik at vi ikke søler så lett når vi skal bruke produktet – Men utenom det så er produktet perfekt og en ny favoritt !

Anbefales!

Pris:
100ml olje + 250ml kur ( Limited Edition Special Duo) 20,99 pund hos Feelunique
100ml olje – 20,99 pund ( på salg til 18,99 pund) hos Feelunique

Karakter:
6 av 6

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.