Omtale: Japonesque Lash Placement kit

Det er mangen der ute, inkludert meg, som klurer litt med å sette på løsvipper. Jeg må innrømme at jeg er ikke noe proff, men bedre enn det jeg var i starten. Trening gjør mester sies det – Sant det.

Men nå vil jeg prøve noe i håp om at påføring av løsvipper går kjappere uten søl og fingrer i øynene.
Jeg har testet denne Lash Placement saken fra Japonesque noen ganger nå og er klar for å dele mine erfaringer angående dette produktet.  Går det raskere / er det enklere å påføre med en slik dings? 

I dette kitet får du med en klype som er formet i en bue ( som skal passe øyet) og ett løsvippe-stativ. Klypen har en gummidel hvor den klyper. Det har jeg sett at andre slike lash placement ikke har. Og den gummidingsen er litt bra for da blir ikke klypa så hard/skarp mot løsvippen som du skal sette på, og den har en slik anti-skli funksjon slik at vippene ikke sklir utav.

Man får et godt grep og den er god å holde i – Man har god kontroll over klypa.
Men jeg må si at det var vanskeligere å påføre løsvipper med denne enn å gjøre det med fingrene/pinsett.  Jeg syns iallefall å gjøre det på «gamle-måten» er mye enklere enn å bruke en slik klype.

Jeg vet at det er mangen som sverger til slike klyper, og det kan hende det er en treningssak. Men får du det til med fingrene trenger du ikke begynne å trene og øve med en ny dings. Det går faktisk mye raskere å bruke fingrene. Jeg føler jeg har mer kontroll over fingrene/pinsetten og kan plassere løsvippen bedre.

Så for min del er det fingrer og pinsett som er tingen, slike klyper funket ikke for meg..

Pris.
Du får den hos ACW for 10 dollar.


Karakter:
1 av 6  (kjøp pinsett i stedet!).

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.