Omtale: Origins VitaZing Energy-boosting moisturizer SPF 15

Nok et produkt som blir skrytt opp i skyene på YouTube og diverse nettsider/-forumer. TiffanyD sverger til den, og hun er ikke den eneste tydeligvis. Da må dette produktet være supert… Eller??

Vel, er det et produkt jeg angrer på at jeg har kjøpt. Så er det akkurat dette produktet. Jeg kunne laget en langt bedre «farget dagkrem-aktig» produkt selv med billigprodukter fra nille.

Nå skal jeg ikke slakte produktet helt… eller jo.
Jeg må innrømme at jeg hadde høye forventninger og ble meget skuffet da jeg brukte den. Jeg har hatt den siden juni og jeg har nesten ikke tatt i den en gang etter jeg ble så skuffet første gangen jeg prøvde den. Men den siste uken har jeg brukt den jevnlig for å se om jeg reagerer på den eller for å se om jeg endrer mening..

Den har null dekkevne, så jeg skjønner egentlig ikke meningen med at den endrer seg fra hvit til en hudfarget dagkrem som skal passe din hudtone. De kunne faktisk spart seg for den delen og heller satset på en dagkrem som gir fukt og glød til huden, slik som den også skal gi.

Det er altså et «multi-tasking» produkt som skal gi fukt, glød og litt farge. Den inneholder Mangostein som er full av antioksidanter som er bra for huden på mange måter (motvirker tidlig aldring, beskytter ). Origins skal vær så naturlig som mulig og derfor inneholder den ikke parabener og mineralolje – Noe som er positivt og bra!

Men helt ærlig så gav den ikke så mye fukt og pleie som jeg er vant med ( fra mine matis produkter).  Men den har heller ikke tørket ut huden min. Jeg har heller ikke reagert på denne, så det er jo bra

Den gjør én ting, og det er å gi «glød». Men ærligtalt,  man kan få glød for halvparten av prisen..For dette produktet var dyrt (!)  371 kroner for en liten tube som ikke gjør noe særlig. Spar de penga og bruk de på noe annet – Glød kan du få fra andre billigere produkter.

Dessuten den «gløden» dette produktet skal gi, gjor bare slik at jeg så blank og svett ut. Ikke noe pent i det heletatt..
Eneste måten jeg kan bruke dette produktet på er å påføre det på plasser hvor jeg ønsker å se blank ut, altså på kinnbena.

En annen ting jeg ikke liker med denne er lukta, den lukter grusomt. Jeg klarer ikke beskrive lukten, den lukter kanskje litt modellkitt (?).

Pris:
Fåes her til 371,-

Karakter:
1 av 6

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.