Omtale: Chanel Soleil Tan De Chanel ( Bronze Universel)

Chanel Bronze Universel, eller «Soleil Tan De Chanel» som den nå heter, er absolutt ett must-have produkt nå i sommer. Jeg har ikke hørt ett eneste negativt ord om denne bronzeren og jeg kommer heller ikke til å si noen selv – Dette er min nye favoritt i samlingen min…

Dette er en matt krembronzer som blir til pudder når du blender den inn i huden. Men alikevell gir den deg ikke noe matt  pudderlook som de fleste solpudder gir. Du får en fin glød og solbrun hud, uten å se så tørr ut.

Den finnes kun i én nyans – Det er fordi denne skal passe alle hudfarger. Den «tilpasser» seg din hudtype og gjør deg brun på en naturlig og pen måte. Man ser ikke oransj ut, men gir mer en gul/oliven-farget brunfarge.  Du kan bruke den over hele ansiktet som en «Makeup Base» ( slik som den heter) eller der hvor solen naturlig treffer ansiktet for en solkysset hud.

Konsistensen er vanskelig å beskrive, fordi den er ikke helt krem heller. Den er litt gel også. Så en mellomting av gel og krem så har vi den rette konsistensen. Den er hard i boksen, nesten som en såpe.
Selvom den kanskje virker hard oppi boksen så er den myk og enkel å blende over  huden. Den sitter godt og lenge på huden.

(BILDE IKKE AKTIVT LENGER)
Jeg bruker en Mac 109 børste til å påføre med – selvom den røyter noe sinnsykt! Edit: Jeg bruker Real Techniques Buffer børste, som ikke røyter.

Den er veldig drøy i bruk så du vil ha en slik bronzer lenge – Man lager ikke så fort grop i dette produktet nei.
Må jeg velge mellom Chanel eller MAC sin krembronzer – Så er valget enkelt, det blir Chanel. Den knuser Mac sin krembronzer ned i sokkene.

Jeg skjønner all hypen rundt denne bronzeren, synd den er så vanskelig å få tak i. Og at den kan vær litt dyr, men det er absolutt verdt det.

Pris:
369,- hos Britique (frakt inkludert i prisen).
370,- hos Parfymelle

Karakter:
6 av 6

12 kommentarer om “Omtale: Chanel Soleil Tan De Chanel ( Bronze Universel)”

 1. Wah, vet ikke om du er klar over det, men 109 er virkelig ikke den rette børsten til creme ELLER flytende. Mange på makeupalley og rundtomkring har misforstått det, men naturhår skal altså helst bare brukes til pudder. Tok sin tid før jeg fant ut det, kunne ha spart meg en del røyting om jeg hadde skjønt det fra starten av.

  Uansett så takker jeg for en fin tilbakemelding på produktet, selv om det garantert ikke er å få tak i lenger whatsoever : (

  Svar
  • Jeg vet dette med naturbørster og syntetiskebørster at den ene er best til pudder enn den andre. Men det er ingen regler for at man ikke kan gjøre det motsatte – Det er smak og behag 🙂

   Nå har jeg bytta ut 109 med Real Techniques bufferbørste fordi den er litt større bust på og derfor dekker ett større område, 109 perfekt til å legge kontur med uansett konsistens 😀

   Skal oppdatere dette innlegget og bytte ut bilde med den børsten jeg bruker nå 😉
   Tror du kan få tak i dette produktet på ebay, Britique og diverse nettbutikker. Usikker om du finner den i parfymerier enda (?)

   Svar
 2. Hvilken kost bruker du nå? Ettersom denne går over til kremkonsistens på huden, kan den brukes med mineralfoundation eller er den best med flytende? Bruker alltid mineralfoundation, blir alltid bare blank av flytende, så er gjerne ikke vits i å prøve denne dersom den ikke kan brukes med med mineralfoundation?

  Svar
  • Bufferbørsten til Real Techniques, den er syntetisk og veldig god!
   Jeg har ikke prøvd den med pudder under desverre. Men det kan sikkert bli litt kakete med et pudder under. Med mindre pudderet er godt blendet inn i huden 🙂

   Svar
  • Bruk en som har litt motstand slik at du kan blende i sirkler. F.eks F05, men den kan røyte litt og legge igjen hår i produktet. Dei Sigmax børstene kan du jo prøve, men jeg personlig syns de er litt for kompakte (passer best til foundation) – Så jeg bruker bufferbørsten til Real Techniques til denne bronzeren.

   Nei, får ikke uren hud av denne 🙂

   Svar
 3. Hvordan påfører du denne? opplever at den blir veldig kakete og ujevn til meg:( hadde blittt sååå glad om du kunne lagt ut noen bilder eller bare en video av det!
  hilsen trofast leser:)

  Svar
  • Heisann 🙂
   Tusen takk for kommentar <3
   Jeg bruker en tett/kompakt (syntetisk) børste. Anbefaler veldig Real Techniques buffer brush, da blir resultatet nydelig og ikkje flekkete.
   Dette vet du sikkert, men påfør kremproduktet på huden før du påfører pudder. Så har du en foundation med mye pudder i kan den bli kakete – da må man jobbe litt ekstra med produktene.

   Men ikke dum idé det med å lage en how-to på dette produktet, for kremprodukter (og spesielt bronsere) kan være litt tricky å jobbe med.

   Koselig at du er trofast leser, det setter jeg stor pris på 🙂 Tusen takk <3

   Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.