NYX Makeup Artist Train Case Soft

Da var den i hus, min nye «bestevenn», Nyx Soft Makeup Artist Train Case. Denne har jeg siklet etter siden Amarixe laget en video om den. Jeg har vert på jakt etter en Train Case lenge, men ingen har vert fine nok eller fristende nok. Men denne var love at first sight.

Det som gjor at jeg ble så forelsket i denne var at den ikke er sånn hardt materiale, den er hard inni så alt er stabilt og beskyttet, men utpå de harde veggene er det mykt stoff – Så den er mer behagelig å bære og ser mer spesiell ut 🙂

Den ser ikke så veldig stor ut kanskje, men den kan oppbevare mye!
Som du ser har den to slike «hyller» som man kan dra ut til sidene. Her har man plass til mye rart. Og det som både jeg og Amarixe syns er så flott er at desse hyllene dekker ikke alt som er under  (den midterste «avdelingen» er ikke tildekket av hyllene) – Slik at det er plass til produkter som er litt høye ( f.eks hårspray og lignende produkter).
Den har også mangen lommer rundtom både på innsiden og utsiden – Så her er det plenty med plass.

(BILDE ER IKKE AKTIVT LENGER)

Dette er den perfekte makeup traincasen som jeg kan ha med meg på sminkeoppdrag og ta med meg om jeg skal reise (hvis jeg skal ha med meg mye sminke/hårprodukter da).  Til nå har jeg hatt sminken min i forskjellige sminkebager/-punger og hatt dem oppi en ryggsekk (når jeg har vert på sminkeoppdrag).

Pris:
$95 hos NyxCosmetics (Bruk MyUs, JetCarrier e.l. for å få den til Norge)

 

En kommentar om “NYX Makeup Artist Train Case Soft”

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.