Omtale: OBH Nordica Artist Creative Curls (Krølltang)


Jeg elsker bølgetangen fra OBH, samt volummasteren. Nå ville jeg teste ut «sylen» til OBH, ettersom jeg har hørt så mangen bra ting om slike typer krølltenger. Det finnes mange slike krølltenger fra forskjellige merker og OBH er en av de billigere alternativene på markedet.

Som dere ser er den litt annerledes enn de «vanlige» krølltengene. Denne går ut i en spiss (kjegleformet) og mangler klypen som holder håret fast. Men man får med 2 halve hansker som beskytter fingrene dine mot varmen som du skal ha på deg når du bruker denne krølltangen. Istedenfor den klypen så er fingrene dine klypen.

«Grunnen til at den går ut i en spiss er at du kan da variere størrelsen/formen på krøllene….»

Krølltangen blir maks 185*C, som er normalt for en krølltang – Husk å bruk varmebeskyttende produkter i håret før du krøller!  (Tips: ghd Style Heat Protectant Spray eller KMS CurlUp Spray )

Den blir fort varm, men hvor lang tid det tar har jeg ikke målt. Men man slipper å vente flere minutter.  Den har en keramisk overflate som er mer skånsomt mot håret, gir glans og mindre friksjon.

(BILDE ER IKKE AKTIVT LENGER)
Den lager flotte krøller på kort tid – Man slipper å stå med tangen i håret lenge ( noe som er bra for håret sin del og som sparer tid). Størrelsen velger du som sagt etter hvor langt oppe eller nede på tangen du krøller.
Med gode produkter i både før og etter vil du få krøller som varer lenge. Du kan velge om du vil ha skarpe krøller ved å ikke børste gjennom de etterpå eller mer naturlige krøller ved å børste lett gjennom de etterpå.

Det eneste jeg ikke liker er lukten på tangen, men nå er jeg bare pirkete her. Lukten setter seg ikke i håret, men ville bare si i fra at selve tangen (som ny) lukter litt fishy! Men som jeg har erfart med tidligere OBH produkter så forsvinner lukten ved bruk/tid.

Jeg anbefaler virkelig denne krølltangen !
Hvis dere vil at jeg skal skrive et eget innlegg på hvordan du kan få krøllene til å vare lengst mulig så si ifra.

Pris:
399,- hos Elkjøp
-Fåes også hos andre elkjeder samt Ica Maxi..

Karakter:
6 av 6

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.