Omtale: Coastal Scents Divine Powder Buffer

Denne børsten fra CoastalScents har jeg hørt mye godt om, og derfor måtte jeg bare prøve den. Den ligger under pudder og blush kategorien hos CoastalScents, men hvem har sagt den ikke kan brukes til flytende foundation…?

…. For den er nemlig ubeskrivelig god til flytende foundation.
Jeg er fortsatt glad i RT foundation brush til foundation med tynn konsistens (f.eks Chanel Vitalumiere Aqua ), men denne fra CS er super til både tykk og tynn foundation.

Den kan minne litt om MAC 187 fordi dette er også en Duo Fibre brush, men den har en rund tupp istedenfor en flat tupp. Selvom denne kan minne litt om MAC 187 så er det store forskjeller, denne er mye mer kompakt, altså den har en tettere bust og  kortere hår. Derfor er denne god til å buffe og swirle med (metoder å påføre foundation med).  Så den ser ut som en MAC 187, men fungerer på samme måte som Sigmas F82.

Da jeg tok vasketesten for å se om den røyter eller farger av, så røytet den heldigvis ikke. Men jeg opplevde litt at såpeskummet fikk en grålig farge. Så den farget litt av de første gangene i vask, men så forsvant det. Den har ikke farget av eller røytet i senere tid – Så den består vasketesten.

Man får en så fin «airbrushed» finish når man bruker denne børsten til å påføre flytende foundation med. Jeg stippler på foundationen først og så swirler/buffer jeg foundationen rundt i ansiktet for å blende den ut. Resultatet blir så pent og naturlig. I og med at denne børsten er så kompakt og motstandsdyktig kan man bruke den på litt tykkere foundations (f.eks MAC Studio Fix Fluid).

Håndtaket er tykk, solid og god å holde i.
Absolutt en børste å anbefale dersom du liker Sigma F82 og lignende børster!

Pris:
$14,95 hos CoastalScents.

Karakter:
6 av 6

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.