Omtale: MUFE High Definition Foundation

Dette er en foundation som er godt omtalt i YouTube- og bloggsamfunnet. Den skal vær bra for film og foto siden den er medium til full dekkevne, men synes ikke på huden. Den skal gi et såkalt «second layer of skin» og det er slike foundationer jeg foretrekker.

Før var jeg alltid på jakt etter foundations som dekket huden 100% så ansiktet ble nesten litt for flatt. Men nå i det siste så liker jeg bedre foundationer som har medium til full dekkevne, men som ikke synes på huden. Så det ser heller ut som du har naturlig feilfri hud.

En foundation som gjør dette, som har vert min favoritt siden jeg fikk den var Chanel Vitalumiere Aqua, men jeg fikk lyst å prøve noe nytt og da ble det denne fra MUFE (Make Up For Ever).

MUFE HD foundation kommer i 26 forskjellige nyanser hvor #107 er den lyseste og #185 er den mørkeste. Selv er jeg nyans #117 som tilsvarer NC20 i MAC foundations. Den gir en Semi-matt finish, som vil si at den blir ikke helt matt på huden, men gir en slags glød uten at du ser blank ut.
Foundationen kan i følge MUFE brukes av alle hudtyper, den er oljefri noe som er supert for oss med kombinert eller fet hudtype.

Konsistensen på foundationen er veldig lett og den er drøy i bruk – En til to pumper holder til hele ansiktet.  Man får en medium dekkevne, men du kan legge flere lag for full dekkevne. Jeg elsker at huden ser feilfri ut uten at man ser at den er dekket med mye foundations og slikt.

Den har en litt silikonaktig følelse når du blender den på huden, noe jeg selv ikke er så veldig fan av. Jeg misliker det ikke, men jeg foretrekker foundations som ikke gir denne følelsen. Selvom den har en slik silikonfølelse så har jeg ikke opplevd urenheter eller andre reaksjoner i huden når jeg har brukt denne, noe som jeg syns er veldig bra og ikke minst viktig.

Jeg liker denne kjempegodt, men den vil nok aldri ta første plassen som Chanel Vitalumiere Aqua har. Denne er nok en god tredje plass og er blitt en av mine nye favoritter med litt mer dekkevne – Andre plass er foresten NARS Sheer Glow.

Absolutt en foundation å anbefale dersom du liker foundations som ikke synes så veldig på huden, men som gir en medium til full dekkevne og som har en fantastisk god holdbarhet!

Pris:
£27,95 hos PAN (£9 i frakt)

Karakter:
5 av 6

2 kommentarer om “Omtale: MUFE High Definition Foundation”

  1. Jeg kjøpte denne nettopp, men den ser så tørr ut på huden min, litt sånn flakete/pulverete huden min har ikke noen urenheter, og er verken tørr eller oljete til vanlig. Jeg bruker primer og fuktighetskrem og jeg tar aldri på mye. Har du noen tips ? 🙂

    Svar
    • Når man har slike flekkete områder etter man har påført foundation kan det skyldes tørr hud. Jeg har opplevd det ett par ganger jeg også. Jeg har kombinert hudtype, altså en blanding av alle hudtyper, og kan da ha tørre områder som ikke synes før jeg påfører foundation – der jeg er tørr vil foundation alltid legge seg litt «flassete/flakete». Prøv å skrubb huden godt for å få bort døde hudceller og bruk gode fuktgivende hudkremer 🙂

      Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.