Omtale: L’Oréal Paris Lash Architect 4D Mascara

L`Oreal er ett merke jeg ikke har brukt på lenge når det kommer til sminkeprodukter. Men er det noe L`Oreal er gode på så er det mascara – Og denne nye mascaraen deres skuffer heller ikke!

Denne knuser MAC Opulash som er blant mine topp 3 mascaraer. Denne mascaraen er ubeskrivelig. Jeg har ikke vert så gira av en mascara før. Desverre tester L´Oreal på dyr, dersom du bryr deg om det.


Denne mascaraen inneholder 4mm lange fiber, små hår som skal forlenge vippene dine når du bruker mascaraen. Min første tanke var at denne kommer til å klumpe seg på vippene og drysse enormt – Men tro det eller ei, den verken klumper eller drysser – Med mindre du påfører for mye og gnir deg i øynene, da kan den drysse en del.

Jeg bruker fargen «Black/Noir» som ikke er helt sort på vippene, men litt grå/sort matt farge.Børsten har korte børstehår, den går ut i en spiss slik at du kommer til i øyenkroken. Jeg liker børsten veldig godt, fordi den separerer vippene og ikke klasker på mascaraen slik at det blir klumpete edderkoppvipper. Men man bør jobbe litt med mascaraen, du bør ikke ha altfor mye produkt på børsten når du påfører – Ha litt på børsten og jobb litt med vippene før du stopper evt. påfører flere lag. Har du for mye på kan det bli klumpete.

Konsistensen er verken for tykk eller for tynn. Den gjør ikke vippene stive, men de holder seg myke etter påføring, noe jeg syns er helt supert. Den tørker fort på vippene så du slipper at den smitter så mye av på huden.

Eneste negative tingen med denne mascaraen er at når du har hatt den en stund og den begynner å bli tykkere i konsistensen, så er den ikke like god. Den er ikke direkte dårlig, men du må jobbe litt mer for å få et finere resultat og den har litt lett for å drysse litt når den er blitt tykkere i konsistensen.

Anbefaler virkelig denne mascaraen dersom du leter etter en som gir lengre vipper, separerer dem og gir dem fylde/volum uten at det ser klumpete ut.

Pris:
ca. 73,- hos Feelunique (gratis frakt).

Karakter:
5 av 6

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.