Omtale: Garnier Tinted Eye Roll-On (concealer)

Jeg har fått mangen spørsmål om eg kan teste denne. Det er nok fordi visse YT-guruer skryter denne opp i skyene. Nysgjerrigheten tok overhånd så jeg fikk skaffet meg en og har testet den i en periode.
Dette er altså en tinted concealer med koffein og sitronekstrakt i som skal redusere mørke ringer og poser under øynene. Den inneholder også eit UV-filter som skal beskytte huden under øyenene for solen.

Som sagt så er dette 2 in 1 produkt, du får concealer og «behandling».
Produktet finnes i 3 nyanser; Very Fair, Fair og Medium to medium dark.  Selv valgte eg Fair og den var perfekt match for meg.

Concealeren:
Overraskende god dekkevne til å være en tinted concealer. Jeg må innrømme jeg hadde mine tvil på dette produktet, men den gjor en god jobb til å dekke mine mørke ringer under øynene. Har du veldig mørke ringer derimot ( slik som jeg også kan få av og til) så dekker den ikke det, men den vil dempe det litt. Bruk eit pudder å sette concealeren med ellers vil den «gli» av utover dagen.

Rollerball applikatoren er nok ikke det mest hygieniske metoden, men den har en veldig avkjølende effekt. Noen sier de det kommer masse ut om gangen, det har ikke jeg merket, men det varierer vel sikkert.

«Behandling»:
Her må jeg faktisk si som forventet, det funker ikke. Reduserer ikke mørke ringer, hjelper kanskje litt på puffyness under øynene pga den kalde rollerballen som har en kjølende/oppkvikkende effekt. Så du ser mer våken ut ja, men noe redusering av mørke ringer gjør den ikke ( og jeg hadde heller ikke noe forventninger til det).

Pris:
ca. 80,- hos Feelunique ( gratis frakt)
ca. 120,- i butikk i Norge.

Karakter:
3 av 6

 

Med og uten:

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.