Omtale: Boots Apotek – Mango & Appelsinblomst dusjsåpe

Hanne anbefalte denne til meg da jeg skreiv omtale på Escada Taj Sunset. Denne skal lukte veldig likt på den parfymen bare litt friskere, i følge hun –  Og det gjor den også !!

Dette er en dusjssåpe med appelsinblomst (som lukter appelsin) og mango. Den har en veldig sterk duft, så er du ikke glad i dusjssåper som lukter mye,  så er ikke denne noe for deg. Men bruker du Taj Sunset og vil «forsterke» duften er jo denne helt super.  Jeg vet Escada har en showergel i Taj Sunset serien sin, og jeg vet ikke hvor mye den koster, men har du ikke råd til den kan du prøve denne, for denne er billig (!).

Noe som Hanne nevnte var at den er litt uttørkende på huden. Jeg merket ikke det med det første, men om jeg brukte denne mangen ganger etter hverandre ( hver gang jeg dusjet i en uke f.eks) så merket jeg at huden ble litt tørr.  Men den er super de dagene du f.eks skal på fest.

Så nå bruker jeg den mest til spesielle anledninger, eller de dagene jeg vet jeg skal bruke Taj Sunset – Slik at lukta ikkje krasjer med en av de andre parfymene mine.

Pris:
29,- hos Boots, du kan også kjøpe i butikken om du har Boots nær deg.

Oppsummering:
Lukter veldig likt som Taj Sunset parfymen fra Escada – Appelsin/Mango.
Den er billigere versjon av Escada Taj Sunset Showergel. Lukten sitter i huden lenge.  Den gjør deg ren og du lukter godt, så den gjør jobben sin. Eneste minuset er hvis du som sagt bruker den for ofte kan du få litt tørr hud.

Karakter:
4 av 6

Takk Hanne som tipset om denne dusjsåpa, jeg kommer nok til å kjøpe den igjen siden den var så billig og lukta godt ! <3

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.