Omtale: Maybelline The Falsies Volum´Express Flared Mascara.


For en god stund siden spørte jeg på Facebook og twitter hvilken vannfaste mascaraer dere syns var gode. Da fikk jeg tips fra Flyavsted om denne «flared» mascaraen fra Maybelline. Den vannfaste var de utsolgt for på nettbutikken, så jeg kjøpte den vanlige «flared».

Maybellines sine mascaraer har jeg av en eller annen grunn aldri vert noe fan av – det har alltid vert L´Oreal sine mascaraer hvis jeg skulle valgt «drugstore». Jeg kan ihverfall ikke huske en eneste Maybelline mascara jeg har gitt høyere karakter til enn 3, men det skal jeg i dag – for denne mascaraen er faktisk god !

Denne mascaraen har en børste som er buet, nesten som en skje, med lange hår som vil separere vippene. Det jeg liker med denne børsten er at den tar alle de små vippene også, og ikke bare de lengste slik som mange mascarabørster oftest gjør – i tillegg så har den ikke altfor mye mascara på seg når du tar børsten ut av hylsen. Siden den da har lite mascara på seg og har lange hår på børsten grer den lett gjennom vippene uten å klumpe dem.

Konsistensen er verken for våt eller tørr, men akkurat passe. Du kan legge flere lag, men vent ikke til mascaraen har tørket før du legger et nytt lag, da kan det bli klumper.

Denne mascaraen gir vippene fylde og en illusjon av lengre vipper. Siden den påfører mascara på alle vippene, både de korte og de lange, vil du få massevis av volum. Mascaraen tynger ikke så mye på vippene, så har du krøllet dem med vippetang så vil du ikke miste krøllen med en gang – men etter noen timer når mascaraen og sminken begynner å forsvinne litt, så forsvinner krøllen på vippene også..

Den smitter ikke av, men etter jeg har brukt den en hel dag vil jeg noen ganger på slutten av kvelden merke litt dryssing. Men da har jeg hatt mascaraen på i flere timer og det har ikke skjedd tidligere på dagen. Men jeg har et lite håp om at den vannfaste versjonen ikke vil drysse i det hele tatt.

Jeg er positivt overrasket over denne mascaraen, den fortjener all hypen den har fått, og jeg kan si at dette er den første Maybelline mascaraen jeg faktisk liker. Den får litt minus pga. dryssing, men utenom det så er mascaraen veldig god.

Jeg har ikke testet den vannfaste versjonen enda, men om dere ønsker en omtale på den også, kan jeg det.

Pris:
60,- hos Feelunique. 

Karakter:
5 av 6

 

– Er det en mascara du ønsker jeg skal teste/skrive omtale på?
… Eller har du en mascara du vil anbefale meg ?

 

 

24 kommentarer om “Omtale: Maybelline The Falsies Volum´Express Flared Mascara.”

 1. Kom gjerne med en omtale på den vannfaste! Det så kjempefint ut på deg, men det kan jo også være fordi du har så fine vipper fra før, og at du har en god påføringsteknikk!

  Har problemer med at de fleste mascaraer drysser på meg, selv de vannfaste, så jeg er litt skeptisk. Men denne koster jo ikke så mye.

  Svar
  • Tusen takk for det 🙂

   Ja, jeg er så spent på den vannfaste at jeg må nok skaffe meg den også, så krysser jeg fingrene for at den ikke drysser 😀
   Kommer også omtale på en fra L´Oreal når jeg har fått testet den skikkelig – Samme type børste som denne 🙂

   Svar
 2. Den vannfaste versjonen er helt fantastisk! Den drysser ikke og holder på krøllen HELE dagen (og dette kommer fra en som mister krøllen i vippene fra alle mascaraer). Det eneste som er litt kjipt med den er at den er helt umulig å ta av om kvelden.

  Svar
 3. Elsker denne mascaraen 🙂 Stoort pluss at den er så billig! Passer perfekt til mine vipper og mitt ønskede resultat 🙂

  Svar
 4. den nye Maybelline maskaraen med fjær 🙂 husker ikke navnet. også kunne du skrevet litt om BB cream?? hva du vil anbefale osv. 🙂

  Svar
  • Den Falsies Feather-look ? 🙂 Skal notere meg den! 😀 Tusen takk for tips.

   BB-cream, ja jeg har lurt litt på å teste noen, men vet ikke helt hvor jeg skal begynne. De skikkelige BB creamene fra asia eller de fra L´Oreal/maybelinne/garnier ect ? 🙂

   Svar
 5. Du burde teste L’oreal false lash telescopic mascara om du ikke har gjort det! Den synes jeg er helt fantastisk til å være drugstore i alle fall. Har til og med fått komplimenter for vippene mine etter at jeg brukte den! 🙂

  Svar
  • Den har jeg ikke testet enda, men skal notere meg den:) Tusen takk for tips!
   Har hørt mangen som liker den vanlige Telescopic, så får gi denne en sjans også 😉

   Svar
 6. Elsker Max Factor sin vannfaste Masterpiece!! Dessverre er den litt vanskelig å fjerne, men det får bare være – har brukt den i maaange år uansett 🙂

  Svar
 7. Lèxtreme vil jeg anbefale på det sterkeste Marte:)

  Malin: Jeg ville testet ut Lòreal telescopic falshies. den er veldig bra. får laange vipper og separerte:)

  Svar
 8. jeg har veldig lange øyevipper, men de har ikke noen naturlig bue. derfor er jeg alltid på utkikk etter en mascara som klarer å holde på «krøllen», men har ikke funnet noen enda. har du noen tips? har lest/sett mye om maybelline mega plush mascara, men det ser ikke ut til at den kommer til Europa på en stund.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.