Omtale: Sigma Paris Makeup Palette


Det begynner å bli en del paletter i øyenskyggeskuffen min nå, men det gjor absolutt ingenting at Paris Makeup Paletten fra Sigma kom på døren i en søt liten eske for en stund tilbake – Nå har jeg lekt mye med paletten og har gjort meg en mening om den..

Denne nydelige paletten er satt sammen av de 7 dyktige youtube guruene, DulceCandy87, Frmheadtotoe, Macnc40, Makeupbytiffanyd, Petrilude, Xsparkage og Xteener. Paletten er inspirert av Paris og har derfor oppkalt øyenskyggene etter 8 forskjellige landemerker som du finner i Paris.

I denne paletten får du 8 forskjellige øyenskygger, 1 highlight, 2 blusher og sminkebørstene E55 (øyner) og F40 (ansikt). Øyenskyggene er alt i fra sort, til turkis, grønn og hvit – alle har shimmer i seg unntatt «Louvre». I det siste har jeg kun kjøpt paletter som har nøytrale jordfarger i seg (les NAKED palettene), men denne skiller seg fra disse palettene ved at de inneholder mer fargerike øyenskygger.

Øyenskyggene er godt pigmenterte og noen av øyenskyggene har en litt kremete konsistens, selvom de alle er pudder øyenskygger. Konsistens og kvalitet kan minne veldig om Urban Decay sine øyenskygger. Blushene er også godt pigmenterte og begge blushene har en matt finish. Highlighteren «Lumière» kunne godt vert litt mer pigmentert, den synes ikke så veldig på min hud og jeg syns også den ikke fester seg så bra til huden slik som de andre produktene i denne paletten gjør.

Jeg syns selve paletten har et fint utseende med produktene fint plassert. Den virker kompakt/stødig og vil derfor holde produktene trygge under reising. Noe som kanskje kan vær litt negativt er at paletten er veldig stor, men det positive med det er at den da har et stort speil i lokket.

Som jeg nevnte tidligere i omtalen minner kvaliteten på øyenskyggene veldig om Urban Decay sine øyenskygger, det betyr også at de kan drysse litt (fallout) slik som noen av UD sine øyenskygger også gjør. Som sagt er de fleste av øyenskyggene litt kremete i konsistens, men desverre er det også noen som virker litt mer tørre og derfor drysser/støver litt ekstra – Og det får paletten litt minus på.

Men utenom dette syns jeg Sigma har gjort en god jobb og fått til en palette med god kvalitet og holdbarhet. Øyenskyggene sitter godt på huden og er enkle å duse ut – Samme gjelder blushene.

Noen av fargene i denne paletten er gode dupes for MAC øyenskygger, jeg har laget en liten liste over dupes som du kan se under:
♥ Eiffel – MAC Black Tied
♥ Seine – Deep Truth
♥ Elysses – Sketch
.. Dersom dere ønsker bilder av dupes kan jeg poste dem på facebookgruppa mi.

Paletten er Limited Edition, så ønsker du deg dette palettet bør du nesten vurdere å kjøpe det før de blir utsolgt.
Sigma Paris Makeup Palette er ikke dyretestet.

Pris:
$59 hos SigmaBeauty
… Bruker du kodeord PARIS2012 vil du få rabatt på $10.

Karakter:
4.5/5 av 6


Produktet er sponset.

11 kommentarer om “Omtale: Sigma Paris Makeup Palette”

 1. Syns $59 er en rå pris for dette palettet men… synes du det er verdt pengene i forhold til foreksempel Naked palettene, som er billigere?

  Svar
 2. hvordan var kostene da? men kan du legge ut omtale av naked palettene også? og hvilen av de anbefaler du om en bare skal kjøpe en av de? og anbefaler du de i det hele tatt ?:D

  Svar
  • Kostene er de samme som reisestørrelse børstene som jeg har i en omtale på bloggen se i kategorien Sigma eller søk i søkefeltet 🙂
   Jeg har også omtale på begge NAKED palettene på bloggen ( søker du naked så finner du dem) 🙂

   Jeg personlig ville valgt en av naked palettene siden jeg bruker mest brunfarger i hverdagen, det er mest i helgene jeg bruker farger. Men er man en person som bruker mer farger enn brunfarger så er Sigma paletten fin 🙂

   Svar
 3. ÅÅÅ, det vil jeg kjøpe!!

  Lurer på en ting:

  Hvilken brush shampoo bruker du når du vasker børstene dine? Kan du ikke lage et innlegg om brush care? :-))

  Svar
  • Jeg har et innlegg på rengjøring av børster allerede 🙂 Jeg bruker litt forskjellig: Daiso, MAC Brush Cleanser eller en vanlig shampoo. Søk i søkefeltet så finner du 😀

   Svar
 4. Vet du om en dupe til «rouge»? Den ser nydelig ut. Tror jeg er forelska og MÅ ha den, men resten av paletten var ikke helt meg :/

  Svar
 5. jeg lurer på en ting. Får man kjøpt sigma produkter i London? I såfall, hvor? Skal til london på nyåret, og har såå lyst på «Mrs. Bunny blue essential kit» men er så dyrt å bestille fra Sigma Beauty, i og med at man må betale frakt, moms, toll og alt det der.. Hadde blitt kjempeglad for svar! 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.