Omtale: Matis Résponse Vitalité Energising Cream (dagkrem)


Som dere sikkert husker elsket jeg lukten på dette produktet da jeg fikk den i posten – Det gjør jeg fortsatt. Det er en sann glede hver morning å påføre denne. Når jeg står opp og er tett og trøtt i tryne, så påfører jeg denne og jeg føler meg lys våken og klar for at dagen skal starte!

Dagkremen er veldig oppkvikkende og fresh, både lukten og den kalde, tynne konsistensen gjer slik at huden og resten av meg våkner til. Høres helt merklig ut, men heilt utrolig hva en dagkrem kan gjøre.

Den er fuktgivende, men ikke så mye som Matis Response Delicate dagkremen. Jeg bytter litt på å bruke Delicate og Vitalité dagkremene.  Gjerne Vitalité om morningen og Delicate som nattkrem ( den er så drøy at den kan brukes som nattkrem).

Det Vitalité er super til er å gi huden din en liten boost med glød og energi. Huden ser sunn og frisk ut.
Dagkremen inneholder A, C og E vitaminer som beskytter mot ytre påvirkninger som forurensing, røyk og strålinger. Den skal forebygge mot hudaldring og er ideel for ung kombinasjonshud.

Jeg føler at Delicate er mer pleiende, mens Vitalite er mer for å skjemme bort huden litt.
Har man grå og gusten hud er denne super for deg. Kombiner den gjerne med en annen hudkrem hvis du trenger mer fukt, slik som jeg har nevnt over.

Pris:
Fåes her til 512,-
(Gratis frakt, refunderer toll/moms, 7% rabatt ved kodeord 7BEAUTYFUZZ)

Karakter:
5 av 6

En kommentar om “Omtale: Matis Résponse Vitalité Energising Cream (dagkrem)”

  1. Hei 🙂 Vet du hvorfor det er så stor forskjell i pris på Matis produktene på Feelunique og CheapSmells? ;o

    Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.