How-to: Selvbruning

Om det er sommer eller ei, så er det mangen som tyr til selvbruning. Og det er ikke bare-bare å få et feilfritt resultat med selvbruning. Det er et par trinn man må følge for å få et fint resultat.

1. Skrubb huden – Å skrubbe huden er utrolig viktig dersom du vil ha et jevnt resultat. Dette gjelder både ved selvbruning og soling. Når du skrubber huden fjerner du døde hudceller slik at huden ikke blir så flekkete og ujevn.
Skrubb spesielt godt på de plassene på kroppen hvor du er veldig tørr, som alboger, ankler, knær o.l.

2. Tilfør fuktighet – Å smøre kroppen/ansiktet med en fuktgivende bodylotion/hudkrem er også viktig. Spesielt på tørre områder som alboger, knær, ankler o.l. De tørre områdene suger til seg selvbruneren dersom de er veldig tørre og det vil resultere til at desse områdene blir mye mørkere enn resten av kroppen. Så bruk en god fuktgivende bodylotion.

3. Påfør selvbruneren – Når du har gjort de to trinnene over kan du begynne å påføre selvbruneren. Et tips er å bruke engangshansker eller tanning mitt som du får kjøpt på apotek eller diverse nettsider – Da slipper du å bli brun inni handflaten. Et annet tips er å starte med bena og jobbe deg oppover. Smør et jevnt lag over hele kroppen, få gjerne hjelp av noen til å smøre deg på ryggen. La selvbruneren få tid til å tørke før du tar på deg klær, når det er gått 3 timer – 1 døgn kan du dusje/trene.

Bevare brunfargen lengst mulig – Påfør selvbruning 1 gang i uken eller mer for å bevare brunfargen. Det finnes også bodylotions som skal bevare eller fremheve brunfargen.

Fjerne selvbruning – Det finnes forskjellige produkter som skal fjerne selvbruning. Det du også kan gjøre er å skrubbe huden når du dusjer.

(BILDE IKKE AKTIV LENGER)
md formulations Face and Body Scrub // Decleor Body Milk // St.Tropez Tan Remover // St.Tropez Bodylotion // Xen-Tan tanning mitt // St.Tropez Bronzing Mousse // Xen-Tan Deep Bronze Luxe

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.