Omtale: Matis Résponse Jeunesse Youth Hydrating Mask (fuktmaske)

Dette er en fuktmaske, lik som Decleor Hydra Floral mask som de fleste sikkert er mest kjent med.
Et supert produkt for dei som sliter med fuktfattig hud eller bruker uttørkende produkter.

Forskjellen mellom Matis sin fuktmaske og Decleor er ikke så alt for stor, den gjør en like god jobb med å gi fukt.
Men slik den etterlater huden føler jeg at Matis sin er litt bedre. Med Decleors føler jeg huden er litt seigere enn det Matis sin er etter den har trukket inn i huden. Lukten er også annerledes, jeg er verken fan av lukta til Matis eller Decleor sin, men alikevell holder jeg en knapp på Matis sin når det gjelder lukt.

Den trekker fort inn i huden, den etterlater huden litt «blank/seig», men jeg fjerner bare restene med en toner (f.eks Decleor toner) og så påfører jeg en dagkrem. Eller så bruker jeg den om kvelden og sover med den på, dagen etter er ikke huden blank/seig.

Jeg pleier å bruke denne etter md formulations Clearing Complex Masque (rensende maske) om kvelden også sover jeg med fuktmaska – 2 ganger i uka.

Påføring:
Påfør et tykt og jevnt lag over hele ansiktet. Ha det på i 10 – 15min eller mer, sov gjerne med den over natten om du kan. Skal du fjerne den etter 15minutter, fjerner du det bare med en toner også smører du på en fuktighetskrem ( dag eller natt).

Pris:
26,40 pund hos Feelunique

Karakter:
6 av 6

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.