Omtale: Chanel Powder Blush #55 – In Love

Da jeg stod forran Chanel displayet på Parfymelle og tittet på de forskjellige produktene, var det denne blushen og #82 Reflex som fanget min interesse. Jeg endte opp med denne, In Love, istedenfor Reflex pga. denne var det ikke så mye shimmer i. Reflex var det masse gull glitter/shimmer i.

Dette er en nydelig rosa/fersken/korall farget blush, og som dere vet elsker jeg denne fargekomboen.
Egentlig trenger jeg ikke fler, for jeg har jo så mangen blusher med de fargene. Men det var noe med denne blushen som var litt unik alikevell.  Den er ikke helt matt, den har litt shine i seg. I boksen ser det ut som den har litt glitter også, men når den kommer på huden er det ikke noe glitter, bare litt shine (se swatches).

Blushen er «bakt» så den er veldig pigmentert og du får mye produkt / den er drøy i bruk.
Etuiet som denne blushen kommer i er elegant, svart, med Chanel logoen på. Den har eit speil inni og det følger med en liten børste. Etuiet kan du oppbevare i Chanel-pungen du får med får å unngå riper i etuiet.

Blushen sitter godt på, er enkel å blende og som sagt er den godt pigmentert.
Blushen er mest matt, men du får eit lite shine også.
Jeg angrer ikke at jeg kjøpte denne blushen, og det er godt mulig at jeg skaffer meg «Reflex» også. For desse blushene er supre.

Pris:
355,-  hos Parfymelle.

Karakter:
5.9 av 6

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.