Yves Rocher Tradition De Hammam – Arganbalsam (bodylotion)

Dette er siste produkt jeg tester fra Spa-serien til Yves Rocher og er deres bodylotion, eller arganbalsam som Yves R. kaller det. Denne body balsamen skal tilføre huden godt med fukt samtidig ha en beroligende spa effekt på humøret.

Den lukter friskt og rent – Jeg syns den lukter litt shampoo og minner meg veldig en butikkshampoo de hadde før i tiden. Tror den shampooen var fra Schwartskopf, den med kolibri fuglen i reklamen. Iallefall så lukter denne helt likt.
I følge Yves Rocher er denne lukten fra appelsinblomst.

Ingrediensene er arganolje, eterisk appelsinblomst olje, rosevann, sheasmør og olivenekstrakt – Produktet er ment å vær ekstremt fuktgivende og har en beroligende effekt.

Les også: Yves Rocher Tradition De Hammam Bodyscrub
Les også: Yves Rocher Tradition De Hammam Dusjolje

Muligens jeg er litt rar, fordi jeg har sett det er mangen som har skreve omtale på denne og kommentert at lukta er altfor sterk. At på grunn av lukta gir de den dårlig karakter og lignende. Men jeg liker faktisk lukta jeg, den er litt sterk, men den forsvinner jo på huden etter hvert. Så jeg trekker ikke noe på lukta.

Produktet er muligens litt mer på den flytende siden, den er ikke så tykk i konsistens som jeg skulle ønsket. Men dette er smak og behag – Jeg liker at bodylotion har en litt tykkere konsistens,  slik som The Body Shop sine, mens andre liker det litt mer flytende.

Jeg syns derimot at produktet trekker godt inn i huden. Den er ikke ekstremt fuktgivende som YR skal ha det til, men den duger. Den gir litt fuktighet og huden føles myk og deilig etter bruk. Hadde den gitt litt mer fuktighet hadde den nok også fått bedre karakter hos meg.

Vil si det er en helt OK bodylotion – Verken den beste jeg har prøvd, men heller ikke den dårligeste!


Pris:
129,50,- hos Yves Rocher.

Karakter:
3 av 6

 

Produktet er sponset. 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.