Omtale: Make Up Store Cover all Mix ( Concealer med 3 farger)

Denne concealeren fra MakeupStore er høyt elsket av mange. Den får gode omtaler og mye skryt på blogger og forumer. Nå har jeg testet dette produktet i godt over ett halvt år og har vandret frem og tilbake om jeg liker den eller ikke.

Hvorfor jeg er litt usikker er at jeg er ikke helt fornøyd med konsistensen. Den er litt tykk og tung å jobbe med. Men den skal ha skryt for at den har god dekkevne. 

For å kunne bruke denne concealeren best mulig så bør man varne den opp på handen før du påfører den i ansiktet. Ved å varme produktet først vil gjøre den mykere og lettere å jobbe med. Og jeg syns slikt er stress, jeg vil helst at concealere skal vær enkle og lette å påføre med en gang.

Det som også trekker ned er den delen som er til bruk under øynene – Jeg syns den er alt for tykk og tung til å bruke på den delikate huden man har under øynene. Du kan bruke den der såklart, men for all del bruk lite.   Den ser kakete og ujevn ut under øynene. Den legger seg lett i fine linjer om man har det, til og med etter du har brukt ett pudder til å sette det med.

Når det gjelder de andre ( for dekking av urenheter og til bruk ellers rundt i ansiktet) så liker jeg concealeren veldig, pga. den har så bra dekkevne. Jeg var litt skeptisk for at jeg kom til å få mer urenheter av denne concealeren, men det har faktisk gått bra.

Her er hva de forskjellige delene er til:

Oransj/rosa; er til blå/lilla områder som du skal nøytralisere. F.eks under øynene, blodårer o.l.

Gul:  skal nøytralisere rødheter. F.eks på kviser.
(Vanligvis bruker man grønt til å nøytralisere rødt, men fungerer dette også).

Beige: brukes som vanlig concealer. Du kan også bruke den over de andre fargene for å lysne og fjerne Gul eller oransj/rosa skjæret som de vil gi om du ikke dekker over de med noe hudfarget concealer/foundation.


Pris:

265,- hos MakeUpStore

Karakter:
Til bruk under øynene: 1 av 6
Til dekking av kviser o.l: 5 av 6

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.