Omtale: Benefit Bad Gal mascara

Benefit Bad Gal mascara er et produkt jeg har hørt mye positivt om. Jeg har hatt denne mascaraen i siden vinter og ikke brukt den før i det siste og nå kommer et innlegg om hva jeg syns om den. 

Grunnen til at jeg har hatt den så lenge er at jeg brukte den en gang da jeg fikk den, men likte ikke konsistensen (den var for våt). Så da har jeg ventet med å bruke den slik at den tørker litt mer inn. Med en så stor børste som Bad Gal har så syns jeg ikke at veldig våt konsistens er noe bra. Med store børster liker jeg at konsistensen er litt «tørrere».

Nå har jeg fått konsistensen jeg er fornøyd med og har testet den en god stund. Og jeg må faktisk si at jeg skjønner ikke all den hypen rundt dette produktet. Jeg er ikke imponert, den er ikke direkte dårlig, men heller ikke noe supermascara.  Det finnes billigere mascaraer som gjør samme tingen.

Jeg liker børsten fordi den er stor og har lang bust som er litt motstand i slik at den grer lett gjennom vippene mens den påfører mascaraen, men jeg føler ikke at produktet gjør noe mer enn å gjøre de svarte og rette. Men i dag når jeg skulle påføre mascara for å ta før og etter bilde så vart jeg faktisk mer fornøyd med resultatet enn det jeg har vert siste måneden som jeg har brukt den.

Noe annet så denne mascaraen gjør som jeg ikke er så glad for er at den flasser. På slutten av dagen så har mascaraen smuldret opp og drysser, bare det trekker mye ned.

Jeg vil heller kjøpt en billig mascara istedenfor denne, og kommer ikke å kjøpe Bad Gal igjen selvom den plutslig skulle vær bedre i dag når jeg skulle skrive denne omtalen, hehe.

Vil du ha volum, men til litt billigere peng så anbefaler jeg heller L´Oreal Volumnious x4. Den beste «drugstore mascaraen» etter mi meining + den er mye billigere.

Pris:
16,50pund hos Feelunique ( gratis frakt)

Karakter:
3 av 6

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.