Ukens Favoritt: Real Techniques Powder Brush (Stor pudderbørste)

Jeg har lenge vert på jakt etter en stor pudderbørste som jeg kan bruke til setting-/finish pudder. Men alle jeg har prøvd har røytet litt eller blitt glemt og brukt til andre produkter (solpudder). Min favoritt pudderbørste til nå har vert Sigma sin, den er helt fantastisk. Men nå har jeg funnet en som er hakket bedre !

Real Tecniques er Samantha Chapman sine børster. Hvis du liker å se på Youtube sminkevideoer så vet du nok hvem denne dama er – Det er én av søstrene i Pixiwoo. Hun er makeupartist og vet nok hva som er gode og dårlige børster og derfor tok jeg sjangsen på å prøve hennes børster. Jeg tenkte at hun neppe ville hatt sitt navn på noen dårlige børster…. 

Jeg har testet mangen av børstene hennes, omtale kommer, og sannelig så fant jeg meg en pudderbørste som skal bli fast pudderbørste så lenge jeg har denne børsten. Den skal ikke brukes til solpudder eller noe annet enn å påføre setting/finish pudder, for denne børsten er helt super til det.

Den har en stor bust, trur det er den største jeg har i samlinga mi. Syntetisk hår så børsten er veldig myk og god. Den er også litt fluffy samt litt kompakt så den er perfekt til å påføre pudder og børste vekk det overflødige. Den røyter heller ikke (!)

Den har et godt handtak som er flat på enden, slik at børsten kan stå på bordet istedenfor å ligge.
Børsten er også veldig billig – Jeg ble faktisk overrasket da jeg såg prisene på børstene. For jeg har jo sett at slike YouTube guruer som har startet sminkemerke/-børster tar mye betalt for produktene de selger. Men prisen på RT er faktisk ganske bra.

Denne uken og resten av året, livet, whatever så kjem denne børsten til å vær en favoritt til å påføre pudder med. Jeg er superfornøyd og kan trygt anbefale denne videre.

Pris:

£10,99 hos Feelunique.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.