Omtale: Escada Taj Sunset Perfume

Årets sommerduft fra Escada heter Taj Sunset – Dette er den 19´ende sommerduften til Escada og i år er både lukt og flakong inspirert av Indias solnedgang.

Dette er en veldig varm, tropisk og søt duft, ikke så ulik de andre Escada duftene – Så liker du de eller andre frukt/søte dufter kommer du nok til å like Taj Sunset også.

Noter:  mango, nektarin, blodappelsin, kokoskrem, sandalwood og musk

Flasken har en fin oransje farge med et fint motiv inspirert av India. Jeg tenker litt solnedgang og sene sommerkvelder når eg ser på flasken og kjenner jeg savner sommeren nå.

Dette er en typisk sommerduft fordi den er så frisk og lett – Parfymen passer både til dag og kveldsbruk, den passer kanskje best til de yngre, men kan fint brukes av eldre damer også. Jeg tenker den vil passe aldersgruppen: 12 – 25 år – men som sagt, den kan brukes av alle.

Du får parfymen i tre forskjellige størrelser, fra 30ml til 100ml, det er en EDT ( Eau De Toilette) som er litt lettere parfyme enn EDP – men for å være en EDT så sitter den lenge på, vanligvis forsvinner duften på huden fort når det er en EDT, men ikke denne.

Jeg har fått en del komplementer når jeg bruker denne duften, og min kjære elsker denne lukta på meg 😉
Anbefales!

Pris:
Fra 335,- for 30ml hos diverse parfymerier i Norge.
Men du får den også til 260,- ( 50ml) hos Feelunique ( gratis frakt)

Karakter:
6 av 6

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.