Sminketips: Når concealeren creaser.


En concealer som både dekker godt, har rett konsistens og som ikke legger seg i fine linjer kan være vanskelig å finne. Det er mangen gode concealere der ute, men dessverre creaser de fleste. Men med hjelp av ett produkt kan du få slutt på creasinga !

Metoden «Å sette concealeren med et pudder» er det faktisk ikke alle som vet om. Jeg får ofte epost fra jenter/damer som vil ha tips til en concealer som ikke legger seg i fine linjer, eller creaser som noen sier. Når jeg spør de om de setter concealeren med et pudder, så aner de ikke hva jeg snakker om. Derfor lager jeg et lite innlegg med tips til hva du skal gjøre dersom du sliter med det samme problemet.

Man trenger ikke kjøpe dyre produkter som kun skal brukes til concealer, slik som Benefit Powderflage. Du kan fint bruke et pudder som er egnet til ansikt også. Bruker du vanlig farget pudder så kan det se litt kakete ut, men det går fint å bruke det også så lenge du bruker lite.

Jeg anbefaler derimot slike silikonbaserte setting/finish powder uten farge, også kalt transparant pudder. Mangen forskjellige sminkemerker har desse – Bl.a MAC, Make Up Store, Make Up For Ever, Chanel osv. Men man trenger ikke kjøpe et gjennsomsiktig pudder fra slike dyre merker når det finnes billigere merker som lager vel så bra settingpudder.

Eyes Lips Face (ELF) har ett slikt transparant pudder fra Studio kolleksjonen deres som heter High Definition powder, og det fungerer veldig bra til å sette både foundation og concealer med. Du får mye produkt til en veldig billig penge. Så en slik krukke vil vare lenge.

Hvilket verktøy skal man påføre pudderet med?

Jeg anbefaler ikke å bruke en vanlig flat øyenskyggebørste til å påføre slike setting-powders under øynene med. Da kan du fort påføre for mye og det vil se kakete og unaturlig ut.

Jeg anbefaler heller en fluffy blendebørste – For eksempel børster som ligner på MAC 224. Selv syns jeg desse travelsize børstene fra Sigma som man får som gave når man bestiller for $30 eller mer er flotte å bruke til settingpudder under øynene.

Andre verktøy jeg anbefaler er slike pudderputer eller beautyblendere/-svamper.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.