Omtale: IsaDora Insane Volume Lash styler Mascara

img_0981
IsaDora er et merke jeg ikke har testet så altfor mye fra, i hvert fall kan jeg ikke huske at jeg noen gang har omtalt det merket her på bloggen. Tidligere i år kom IsaDora ut med en ny mascara som jeg har testet en stund. Og dere, denne mascaraen har den villeste mascarabørsten jeg noen gang har sett. 

Dette er en mascara jeg har måtte googlet om for å se hvordan den brukes, for uansett hvordan jeg bruker den blir resultatet helt…. ræv! Heldigvis er jeg ikke den eneste som sliter med å få et bra resultat med denne mascaraen.

Mascaraen lover deg mye volum og lengde uten å klumpe. Den skal også ha en intens sort farge og gi deg en «vifte effekt» på vippene. Den skal være luktfri og testet av øyeleger.

img_0991 img_0995

Jeg liker jo best slike tradisjonelle fluffy mascarabørster, og denne fra IsaDora er langt i fra «tradisjonell». Den har gummitagger, en flat side til påføring og en buet side for å separere. Denne børsten kunne kanskje ha fungert dersom gummitaggene var litt lengre – for slik den er nå separerer den ikke vippene, men kladder på mye mascara som tynger ned vippene og gir et klumpete resultat.

Børsten påfører mye mascara helt nede med vipperoten slik at det blir klumper der, noen ganger hender det at jeg får mascara inn på øyet, noe som ikke er så veldig behagelig. Jeg føler man ikke har helt kontroll på børsten og da hjelper det heller ikke at det er mye produkt på selve børsten når man tar den ut av hylsen – jeg må tørke av mascarabørsten mye før jeg påfører på vippene.

Konsistensen på mascaraen er kremete og litt tykkere enn vanlig, og på grunn av denne konsistensen så mener jeg at gummitaggene bør være litt lenger og «harde» slik at taggene ikke bøyes så lett (mer motstand). Jeg opplever også at denne kremete konsistensen ikke holder bøyen på selve vippene, men tynger dem ned.

img_0982

img_0996

Jeg må jobbe lenge med denne mascaraen for å få et noenlunde resultat som jeg kan bli fornøyd med. Heldigvis så blir ikke vippene helt stive av denne mascaraen slik at du kan jobbe en stund med den, men å påføre flere lag går ikke da jeg opplever å få klumper av bare ett lag. Skal jeg bli fornøyd må jeg bruke en ren mascarabørste for å fjerne klumper og overflødig mascara.

Som sagt så er vippene myke hele tiden noe jeg liker godt, mascaraen er egentlig ikke vannfast, men jeg har sittet i jacuzzien med denne mascaraen på og fått vann på uten at den har smittet av eller gått bort. Den drysser litt, men lukter ikke, smitter ikke av og er lett å fjerne med sminkefjerner.

IsaDora er også et dyrevennlig merke.

Denne mascaraen falt dessverre ikke i smak hos meg, men hvis dere trenger en anbefaling til en god mascara så anbefaler jeg både Maybelline Falsies Flared (billig) og Lancôme Hypnôse Volume à Porter (luksus) ♥

 

Pris:
Fåes her i et kit sammen med en «Kohl Kajal» til 267,- // 240,- dersom du bruker kodeord 10BEAUTYFUZZ
(Gratis frakt)

 

Karakter:
2 av 6

 

Q: Har du andre produkter fra IsaDora du vil anbefale meg?

Produktet er sponset 

2 kommentarer om “Omtale: IsaDora Insane Volume Lash styler Mascara”

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.