Omtale: Bobbi Brown Corrector Concealer


Bobbi Brown har to concealere, en til under øyet (corrector) og en vanlig til f.eks urenheter (Creamy Concealer) – I dag kommer omtalen på correctoren.

Jeg skjønner jeg faktisk all hypen rundt denne concealeren. Jeg kan starte med å si at dette er den concealeren ( til bruk under øynene) jeg liker best av alle de concealerene jeg har testet denne siste tiden. Denne er like god som min all time favoritt concealer, Amazing Concealer, bare denne er i fast form – Og det sier litt !

Den har en kremete konsistens, ikke så våt og glatt (oljete) som Eve Pearl Salmon Concealer eller Glo Mineral Undereye concealer. Den er heller ikke så tørr og tykk som MakeupStore Cover All Mix, men midt i mellom.
Denne creaser ikke så mye som concealerene nevnt ovanfor, men litt. – Jeg setter alle concealere med Powderflage for å unngå creasing uansett. 

Den har full dekkevne, den nøytraliserer de mørke ringene uten at du ser rosa ut under øynene. Fargen på concealeren er ikke rosa, men mer rosa/beige.  Den sitter godt og lenge på, finnes i mangen nyanser.

– Jeg bruker fargen Light Bisque, som er litt for lys for meg nå ettersom jeg har fått litt mer farge i sommer.
Men vanligvis vil den tilsvare NC/NW15-20 fra MAC.

Pris:
£21 hos Strawberrynet

Karakter:
6 av 6

(BILDE IKKE LENGER AKTIVT)
Uten // Med

2 kommentarer om “Omtale: Bobbi Brown Corrector Concealer”

 1. hei! Jeg leter meg i hel etter en concealer som tar knekken på mine mørke ringer under øynene:p
  Har prøvd ysl sin, men den dekker for lite!! Prøvde nettopp glo mineral sin golden,-den funker, men tar ikke helt knekken på det mørkeste..
  NÅ vil jeg prøve denne du anbefaler!!MEN jeg må ha en mørkere… (jeg bruker feks medium-beige blandet med medium-tan i id pudder, om dette sier noe om hudfarge…..altså litt solbrun)
  Hvilken farge bør jeg velge tror du? har VELDIG mørke ringer, grunnet lite søvn pga baby i hus;) :p jeg blir så usikker om jeg skal velge en veldig orange, eller en med litt rosa i som du nevner er lurt?(eller misforstod jeg?).. Er bisque eller peach noe jeg skal velge mellom? Håper virkelig du kan hjelpe:D er fortvilet oppi alle valgene det finnes..:p mvh isabell:)

  Svar
  • Heisann 🙂

   Ysl, den pennen? Den er egentlig mest for å lysne opp områder ( som en slags highligher) derfor er den egentlig ikke så god å dekke over veldig mørke ringer alene 🙂 Men Bobbi Brown sin er kjempegod på å nøytralisere mørke ringer siden den er så pigmentert.

   Litt vanskelig å sei ka farge som passa deg, men kanskje «Peach», «Bisque» eller «Dark Peach» passa? Har du funnet noe match i MAC foundation/concealere – f.eks NC/NW25-30 da er det litt enklere å finne match til deg i Bobbi Brown produkter.

   Bare husk å legg en vanlig concealer eller foundation over correctoren for å jevne ut med resten av ansiktet – Bobbi brown har jo no sånn kombo der du får correctoren og creamy concealeren i ett å samma kit, veldig greit 😀

   Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.