Omtale: Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliners

 
For litt siden twitret jeg om at jeg ønsket å kjøpe Bobbi Brown Gel Liner Black Ink men visste ikke om noen nettbutikker som sendte den til Norge. Da retweetet søte Shamini meg om at hun hadde og kunne sende meg den. I tillegg til den jeg ønsket meg sendte hun også en nydelig blå farge, Cobalt ink. 

Dette er en av de mest populære eyelinerene i verden. Den har vunnet forskjellige priser som f.eks «Best of Beauty» av Allure, «Best liquid liner» av The Knot og mangen fler – Og det med god grunn !

Jeg har vert fan av MACs Fluidline i et par år nå og kunne ikke tenke meg noen bedre eyeliner enn den – Det endret seg ganske raskt etter jeg prøvde denne fra Bobbi Brown. De er i grunn ganske like, men det er noe med Bobbi Brown jeg liker litt bedre, uten å vite helt hva :p

Konsistensen er lett og kremete – den glir så lett på huden uten å lage hakkete linjer. For å være så lett i konsistens er den fortsatt veldig pigmentert og gir fra seg godt med farge. Dette er den perfekte eyelineren til å lage vinger og cat-eyes med, linjene blir smoothe og man kan lage tykke til ultra tynne linjer med den.

Den er smudgefri, men du kan smudge/sote den litt ut før den har tørket helt – Etter at den har tørket sitter den helt fast og vil ikke smitte av i løpet av dagen. Den er også vannfast noe som er ekstra pluss !

Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner kan du få i mangen forskjellige farger og finisher. Du får dem i matte, metallisk og shimmrende finisher. Jeg har som sagt Black Ink som er matt sort farge og Cobalt Ink som er en nydelig dyp blåfarge, som også har en matt finish. Jeg syns Black Ink er litt mer smooth og kremete enn Cobalt Ink, men med litt ekstra jobbing med Cobalt Ink så vil man få et flott resultat med den også.

Det mangen sier er så bra med Bobbi Brown er at den ikke tørker ut så lett, noe MAC Fluidline gjør. Jeg har hatt min MAC Fluidline en stund nå og den er fortsatt like fresh – Så jeg tror det kommer litt an på hvordan man oppbevarer krukkene. Jeg oppbevarer dem på hode og slik holder de seg fershe og kremete lengre.

Dette er iallefall en av mine favoritt gelinere og sammen med eyelinerbørsten E11, fra Sigma, kan man skape mangen flotte eyelinerlooks. En annen eyelinerbørste som er til å anbefale er MAC 210, den er ikke fult så presis/tynn tupp som E11, men den er ganske tynn og god børste den óg.

Pris:
190,- koster den i diverse butikker i Norge.
Du kan også få Britique til å handle den for deg og sende den i posten – Pris usikker.

Karakter:
6 av 6

En kommentar om “Omtale: Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliners”

  1. Jeg anbefaler maybelline gel liner, den sies å være en dupe! Selv har jeg prøvd den og er storfornøyd!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.